До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Сила гір: ЦУМ зняв осінньо-зимову рекламну кампанію в Карпатах

ЦУМ розпочинає новий сезон запуском рекламної кампанії, наповненої магнетичними сюжетами, стильними образами і живими емоціями. Серію фотографій і відео кампейну зняли біля підніжжя і на верхівках Карпатських гір, а також біля озера Синевир.

Костюм, Giorgio Armani; поло, Denham; взуття, Jimmy Choo
Ліворуч: сорочка, Pal Zileri; сорочка, Billionaire Boys Club; штани, McQ Alexander McQueen; кросівки, Plein Sport; сумка, Bally. Праворуч: сорочка, Pal Zileri; штани Lardini; шапка, Giorgio Armani; кросівки, Plein Sport

Локація зйомки – не випадкова. Карпати – одне з наймальовничіших і найбільш атмосферних місць в Україні. Саме там ЦУМ фантазує на тему нового сезону і представляє різноманітних героїв у класичних, спортивних і стритстайл-образах, так відображає широкий спектр пропозицій універмагу.

Реклама
Ліворуч: сукня, See by Chloe; браслет, Versace. Праворуч: светр, Studio Furs; штани, Nit.kА
Сукня, Barbara Bui; cумка, Red V; ботфорти, Isabel Marant

Характер зйомки багато в чому визначив персональний стиль запрошеного фотографа з Німеччини, Патріка Бінерта, що відомий своїми роботами для брендів Givenchy, Valentino, Lanvin і Victoria Beckham. Своїми фотографіями художник задає тренд на особливий світ, де майбутнє побудоване на почуттях, а чесність і відкритість – основоположні принципи.

<b>цум осень зима 2019</b>

Герої рекламної кампанії – романтики і мрійники, які перебувають у пошуку і пізнанні себе, нових відчуттів і свого місця у світі. Вони багато подорожують і думають про майбутнє. Разом зі знімальною командою герої підкорили гірський масив українських Карпат – Полонину Боржаву, а також найбільше високогірне озеро України – Синевир.

Ліворуч: піджак, гольф, штани, все – Lardini; взуття, A.Testoni. У центрі: костюм, Giorgio Armani; поло, Denham; взуття, Bally. Праворуч: пальто, костюм, все – Lardini; сорочка, Profuno; взуття, Diemme; наплічник, Bally; капелюх, McQ
Пальто, Ba&Sh; взуття, Jimmy Choo

Підкреслити характер героїв зйомки вдалося завдяки новим колекціям брендів, які представлені в ЦУМі: Jimmy Choo, Versace, Bally, Red Valentino, Nanushka, ALEXACHUNG, See by Chloe, Weekend Max Mara, Giorgio Armani, Pal Zileri, Lardini, Puma та інші.

Нові колекції також представлені в онлайн-магазині ЦУМу.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.