До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Що взяти з собою у відпустку: 3 модні ідеї

Сезон відпусток вже вабить гарячими турами, цікавими подорожами і колоритними фотографіями з найцікавіших місць планети. Щоб поїздка минула не тільки насичено, але і красиво – потрібно зібрати правильний гардероб, у якому всі речі будуть легко поєднуватися одна з одною, а у валізі ще залишиться місце для приємних сувенірів для друзів. Вибрати гардероб для подорожей Vogue.ua вирішив у київському ЦУМі, адже різноманітність брендів тут дасть змогу вибрати те, що дійсно потрібно.

Diane Von Furstenberg
Богемні канікули

Богемний стиль – один із синонімів легких подорожей. Розслаблені струмливі вбрання, що нагадують про мандрівників з минулого, не втрачають своєї популярності вже багато сезонів поспіль. Цього літа обов'язково варто придбати шифонову міні-сукню з оборками, яка на березі океану матиме чудовий вигляд у парі зі зручними босоніжками на плетеній підошві, а на музичному фестивалі стане чудовою парою байкерським чоботам і крислатому капелюхові.

Реклама
Philosophy di Lorenzo Serafini

<b>TSUM_1</b>

Іспанські пристрасті

Іспанія – один з найпопулярніших напрямків як для короткого відпочинку на травневі свята, так і для тривалих канікул. Дизайнери також не перестають надихатися цією колоритною країною. Наприклад, Алекса Чанґ у колекції Resort 2019 представила відмінну яскраво-червону спідницю довжиною до підлоги, прикрашену оборками. До речі, в межах міста носити її можна з простою білою футболкою See by Chloe і акуратними мюлями Bally.

ALEXACHUNG

<b>TSUM_2</b>

Американа

Американський стиль на модну арену кілька сезонів тому вивів дизайнер Раф Сімонс. Його функціональність відмінно римується з сучасним ритмом життя і точно сподобається тим, хто налаштований на активний відпочинок з великою кількістю руху. Тут не обійтися без правильних джинсів, коротких шортів і місткої сумки.

Philosophy di Lorenzo Serafini

<b>TSUM_3</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.