До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Що придбати в новому аутлеті Saks'85 Outlet

В Україні все активніше продовжують запозичувати західні тенденції в царині шопінгу і відкривати мультибрендові аутлети. У таких магазинів є безліч переваг: від неймовірно приємних цін до можливості знайти річ улюбленого бренду, яку ви не встигли купити минулого сезону.

Ліворуч: пудрова сукня, сумка. Праворуч: бежева сукня

У червні в Києві відкрили новий Saks'85 Outlet. У концептуальному просторі (понад 300 квадратних метрів) представили ще більше брендів за ще більшими знижками. Відкрили стор у будівлі готелю Ibis, на Південному вокзалі.

Реклама
Ліворуч: сукня, сорочки і блузки. Праворуч: взуття, светри

У новому магазині представлені базові колекції трикотажу Ballantyne і Maerz, унікальний денім від One Teaspoon, речі Closed, Bogner, Blauer USA, сорочки, блузки і костюми Barba Napoli і класична лінія Hugo Boss, взуттєві колекції Barracuda, Fabi, Gianni Renzi, Blauer, Brimarz , Camerlengo.

Ліворуч: одяг Bogner (F+I). Праворуч: Love Moschino, Moorer

У Saks'85 Outlet представлені всесвітньо відомі європейські і американські бренди. У магазині на постійній основі розміщені колекції одягу, взуття та аксесуарів минулих сезонів зі знижками від 20% до 70%.

Ліворуч: човники на підборах. Праворуч: бежева сукня

Серед асортименту ви зможете знайти новинки минулого сезону осінь-зима і цього весна-літо: жіночий текстиль, взуття і сумки Love Moschino, чоловічий трикотаж і аксесуари Lyle & Scott, колекції одягу та кепок C.P.Company. У магазині можна знайти рідкісні снікери-колаборації Saucony і Asics, лімітовані лінії Le Coq Sportif і проєкти, створені українськими дизайнерами спеціально для Saks'85.

Адреса: вул. Ползунова, 6 (будівля готелю ibis)

Сайт:saks85.com

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.