До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Christmas sale: що купити в Sanahunt Luxury Department Store

Sanahunt Luxury Department Store дарує подарунки напередодні Різдва та Нового року. З 22 по 25 грудня на сайті sanahunt.com буде проходити Christmas Sale: -50% на осінньо-зимові колекції наймодніших та жаданих брендів – Stella McCartney, Fendi, Balmain та багатьох інших, а також на всі б'юті-товари. Vogue.ua склав свій список бажань.

Одяг та аксесуари

50%-знижки – це ідеальна можливість не тільки купити нову сумку для мами, чи ультрамодні туфлі для сестри, а також вибрати щось давно бажане і для себе.

Реклама

<b>СанахантЖенскийСейл</b>

Б'юті-товари

Нішеві аромати кращих світових брендів, косметика з догляду та декоративна косметика зі знижкою 50% – справжній рай для бьютіголіков тільки з 22 по 25 грудня на sanahunt.com.

<b>СанахантСейлПарфюмы</b>

Для чоловіків

Для чоловіків в Sanahunt Luxury Department Store також є чимало подарунків – рюкзаки, світшоти, аксесуари, аромати та косметика – лише мала частина того, що можна буде вибрати на sanahunt.com з 22 по 25 грудня з крутими знижками.

<b>СанахантМужскойСейл</b>

Більше одягу, аксесуарів та б'юті-товарів зі знижками​ – на sanahunt.com.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.