До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Чорна п'ятниця: головні знижки від брендів і магазинів

Цього року Чорна п'ятниця припала на 29 листопада – у цей день розпочнеться сезон розпродажів. Ця традиція прийшла з США, але останніми роками стала дуже популярною і в Україні. Vogue.ua зібрав знижки і пропозиції, якими тішитимуть своїх клієнтів місцеві ритейлери і бренди.

ЦУМ

Київський ЦУМ не зміг залишитись осторонь Чорної п'ятниці, яка стартує вже 22 листопада. Один з найбільших торгових майданчиків підготував знижки на обрані товари, серед яких є ідеальні жакети ALEXACHUNG і Diane von Furstenberg, хіти від відомого бренду Nanushka і сумки Bally, Coach і See by Chloe, які служитимуть не один сезон. Фінальний розмір знижок поки не розголошують, але обіцяють, що вони будуть суттєвими і приємними.

Реклама

<b>TSUM_ЧернаяПятница</b>

SPEX і "Єврооптика"

Не потрібно чекати літа, щоб придбати нові сонцезахисні окуляри. У мережі магазинів "Єврооптика" і галереї оптики SPEX з 29 листопада до 1 грудня діятиме знижка 20% на вибрані моделі оправ і окулярів. Серед найпопулярніших марок – Tom Ford, Anna Karin Karlsson, Fendi і Dior.

SPAZIO і THE ICON

У магазинах Spazio і The Icon діятиме знижка 50% на всю осінньо-зимову колекцію, а працюватимуть вони до 22:00, щоб купити хіти Off-White, Victoria Beckham, Ellery, Ambush і Moncler встигли всі.

Вітрини мультистору The Icon
Orthomol

Лише один день, 29 листопада, на всі вітаміни Orthomol, діятиме безпрецедентна знижка 25%. Акція активна тільки на офіційному сайті німецького бренду https://orthomol.life/.

Intertop

Під час Black Friday у всіх мережах компанії INTERTOP Ukraine, куди входять магазини INTERTOP, Timberland, Ecco, Emporio Armani, Armani Exchange, The North Face, Marc O'Polo, Napapijri, Skechers, а також сайт intertop.ua, діятимуть знижки до 50%.

Brocard

Чорна п'ятниця в BROCARD триватиме з 25 листопада до 1 грудня. Знижка 30% діятиме на всю продукцію в мережі магазинів BROCARD і онлайн-магазині Letu.UA, крім подарункових карт, марок Erborian, Origins, M.A.C, Kiehl's, MiN NEW YORK, декоративної косметики Giorgio Armani і товарів зі спеціальними цінами.

12 персон

У мережі "12 Персон" Чорна п'ятниця настане вже 22 листопада і триватиме до 1 грудня. В цей час товари для дому, подарунки та предмети інтер'єру від знаменитих європейських брендів Rosenthal, Wedgwood, Dibbern, Riedel, Zwiesel і Tom Dixon будуть доступні зі знижкою до 70%.

<b>12Персон_ЧернаяПятница</b>

Yves Rocher

В Yves Rocher Чорна п'ятниця також триватиме майже тиждень. З 25 листопада до 1 грудня у всіх магазинах бренду діють знижки до 60%, а на сайті на 100 обраних продуктів знижка 60% буде закріплена.

Cellcosmet

Швейцарська косметика Cellcosmet на честь Чорної п'ятниці дарує подарунки: при покупці двох засобів домашнього догляду Cellcosmet & Cellmen безкоштовно можна отримати клітинний крем для шкіри навколо очей.

FOREO

Команда FOREO інтригує: до Чорної п'ятниці вони готують хороші знижки на свої фірмові щіточки для вмивання та інші б'юті-ґаджети, але всіх таємниць поки не розповідають. Залишається тільки дочекатись 29 листопада.

<b>Foreo_ЧернаяПятница</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.