До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Людина і природа: колаборація Lutiki x ЦУМ

ЦУМ Київ продовжує серію колаборацій з українськими дизайнерами й презентує нову капсульну колекцію з брендом LUTIKI.

У лінійці прикрас LUTIKI x ЦУМ представлені браслет, сережки, ланцюжки на шию і браслет на ногу. Кожен виріб створено вручну з латуні й покрито позолотою. Всі прикраси випущено унікальною лімітованою серією.

Реклама

Дизайнерка Соня Солтес створювала колекцію через призму відносин людини з природою, через пошук відповіді на запитання: "Що викликає почуття спокою і радості?". "Можливо, спогади про те, як ви проводили час у саду, про ваші побачення з природою. А що може викликати захват сьогодні в людини, яка живе в місті? Можливо, сходи насінин, які вона кинула у весняну землю", — міркує Соня.

Вважається, що найкращий момент у житті рослини — це квітка. Однак у нових роботах дизайнерка вшановує красу насінини, як ідеального образу безсмертя і зародження нового життя. Надягнувши на себе цей символ, ви частіше згадуватимете про своє щастя в миті й про те, що природні й життєві цикли повторюються: насіння — ріст — квітка — плід — в’янення — насіння.

Обличчям кампейну колаборації стала топмодель Наті Чабаненко, фотографом — Артем Надежин. Креативним директором кампейну колаборації була сама Соня Солтес.

"Ці кадри — ода природі. Нам хотілося показати всю легкість літа й водночас його короткочасність і невловимість. Кадри, зняті на плівку, підкреслюють швидкоплинність і цінність миті", — каже Соня.

Придбати вподобану модель з колаборації LUTIKI x ЦУМ можна ексклюзивно в універмазі або онлайн на tsum.ua.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.