До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Аліна Паш, Тетяна Рубан і Аліна Френдій про свій ідеальний випускний

Уже незабаром по всій країні відбудуться випускні бали, а десятки тисяч школярів розпочнуть доросле життя. Напередодні цього важливого дня разом з київським ЦУМ ми попросили трьох яскравих дівчат – співачку Аліну Паш, модель Тетяну Рубан і fashion-блогера Аліну Френдій – згадати про свої випускні вбрання і заодно вибрати образи, у яких вони б воліли випускатися зараз.

Тетяна Рубан
Тетяна Рубан

Випускного балу у мене не було. У цей час я вже працювала моделлю і мені довелося його пропустити. Звісно, я засмутилася, адже у себе в голові вже побудувала образ, в якому хотіла б бути. Я планувала вдягнути щось дуже легке і просте, на тонких бретелях і без принта, як-от актуальні сьогодні slip-dresses. Мабуть, вже тоді у мене прокидалася тяга до мінімалізму.

Реклама

Якби випускний у мене був цього року, я також зробила б ставку на лаконічність, але при цьому подумала про функціональність. Наприклад, поєднання "сильного" жакета і коротких шортів – ідеальне комбо для мене. Воно мало б в міру строгий вигляд на офіційній частині і потім на вечірці вже нічого не сковувало рухів і не завадило б танцювати до світанку. Частку святковості додала б за допомогою аксесуарів – босоніжок на високих підборах і цікавого клатча.

Костюм Red Valentino, клатч і босоніжки Jimmy Choo

17-річним дівчаткам, які лише відчиняють двері дорослого життя, я б побажала не вриватися в нього стрімголов. Не поспішайте .... Усвідомлюйте повільно, хто ви і які ваші цінності, не намагайтеся знайти себе через відносини, друзів або соцмережі. Цінуйте свою молодість і приймайте себе. Це такий приголомшливий час, не поспішайте дорослішати.

Аліна Френдій
Аліна Френдій

До випускного вечора я не готувалася за рік, як роблять багато дівчат, але знала, що хочу бути в довгій сукні. Я вибрала вбрання з силуетом рибка, що було оздоблене квітковою вишивкою, а в ролі акценту підібрала до нього сережку-каффу.

Випускний образ Аліни Френдій

Якби випускний бал у мене був цього року, я б вибрала щось дуже лаконічне. Мій смак вже сформувався і я точно знаю, що мені близькі мінімалізм і простота, можливо, вдягнула б шовкову сукню і недбало зібрала волосся.

Сукня ALEXACHUNG і аксесуари Jimmy Choo

17-річним дівчатам я б побажала пам'ятати про головне – для всього свій вік. Це стосується як випускного балу – не потрібно в цей день перетворюватися у дорослих жінок зі складними укладками і макіяжем, так і прийняття рішень.

Аліна Паш
Аліна Паш

Випускний бал став переломним моментом у моєму житті. Після закінчення школи я не залишалася в рідному селищі – мене чекав переїзд і навчання в університеті. У той день я дуже хвилювалася, мене навіть трусило. Пам'ятаю, як спізнювалася на подію, де всі збираються і йдуть селом до церкви і до школи. Всі такі ошатні й особливі. Ми придумали з мамою мені дуже яскраву сукню, все-таки циганка в мені вміє розкривати карти. Нам знадобилося вісім метрів шовку кольору фуксії, в косу ми вплели орхідеї ... Ух! Йшла гордо, перша з класу із золотою медаллю і чекала пригод від життя.

Випускний образ Аліни Паш

Якби я була випускницею цього року, то все одно вибрала б щось яскраве і цікаве. Зараз я дуже люблю спортивний стиль і точно щось би заміксувала, як в образі для цієї зйомки.

Бомбер Isabel Marant Étoile, сукня Needle & Thread, чоботи Jimmy Choo

Собі 17-річній я б побажала ... не сумувати за хлопцям, читати ще більше і дихати глибше.

Більше образів для ідеального випускного на сайті київського ЦУМ.

Фото: Polina Podobedova

Стиль: Olaa Zhyzhko

Макіяж і зачіски: Evgenia Kozlova

Продюсер: Marina Sandugey-Shyshkina

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.