До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Святкові образи, в яких захочеться зустріти Новий рік

Делікатне сяйво атласу, мерехтіння леліток відтінку фруктових льодяників і тонке мереживо з квітковим візерунком – глобальний тренд, про який в кінці року не варто нікому нагадувати. Щоб мати вигідний серед блискучих образів вигляд під час світського коктейлю або корпоративу, київський ЦУМ пропонує святкові образи, з якими легко стати зіркою будь-якої вечірки.

Образ №1: сукня Needle & Thread і клатч Jimmy Choo. Образ №2: сукня Needle & Thread, босоніжки N21 і клатч Jimmy Choo
Образ №1: костюм The Kooples, сумка N21 і човники Jimmy Choo. Образ №2: костюм і блейзер Giorgio Armani. Образ №3: сукня Alexa Chung

У своїй новорічній зйомці команда стилістів показує, який вигляд лаконічний жакет з відкритою спиною Diane von Furstenberg має у поєднанні з переливчастою спідницею до підлоги Alice & Olivia, чому класичний оксамитовий комбінезон особливо красивий у парі зі спортивним худі Barbara Bui кольору стиглої малини, і в чому вся привабливість нарочито романтичних суконь Needle & Thread з рюшами у стилі Марії-Антуанетти.

Реклама

<b>TSUM_FestiveSeason</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.