До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Вибір Vogue: 5 брендів, які можна купити в ЦУМі зі знижками

До 20 травня в київському ЦУМі тривають #FashionLoversDAYS, під час яких на обрані бренди одягу, взуття та аксесуарів діють знижки до 40%, а на косметику і парфумерію вони і, взагалі, сягають 50%. Vogue.ua вибрав п'ять брендів, заради яких варто вирушити цього вікенду в ЦУМ.

Philosophy Di Lorenzo Serafini

Бренд Philоsophy – порятунок для тих, хто любить жіночні і романтичні речі. Саме для таких дівчат 1984 року його створила італійка Альберта Ферретті. Сьогодні середземноморську чуттєвість марки в своїх ідеях втілює дизайнер Лоренцо Серафіні, який нову весняно-літню колекцію присвятив нью-йоркській модниці 1980-х Тіні Чой.

Реклама
Philosophy di Lorenzo Serafini
Anya Hindmarch

Сумки британського бренду Anya Hindmarch – це заряд настрою і щирих емоцій. Його авторка, Аня Хіндмарч, вже більше 10 років активно розвиває ідею персоналізації речей, щоб за допомогою знімних ремінців, брелків або декору, кожен міг зробити свою індивідуальну сумку і постійно її видозмінювати. У новій колекції британка роздумувала на тему життя модних домогосподарок, тому зробила ставку на м'які і комфортні фактури.

Anya Hindmarch
Stella McCartney

Лінію білизни Stella McCartney запустили 2012 року, і стала вона логічним продовженням всієї філософії бренду, побудованої навколо ідеї екологічності та максимальної природності. Комплекти з органічної бавовни або переробленого шовку в поєднанні з акуратним і лаконічним дизайном сподобаються тим, хто шукає ненудних рішень на кожен день.

Stella McCartney
Pierre Hardy

Взуття та аксесуари Pierre Hardy часто порівнюють зі скульптурами і це не дивно – дизайнер бренду, П'єр Арді, нерідко шукає натхнення в архітектурі, сучасному мистецтві і графіці. Француз сам розповідає, що абсолютно не звертає уваги на сезонні тенденції, а фокусується на грі об'єму, форм і кольору, а зовнішній вигляд його творінь здається радикальним лише на перший погляд. Сьогодні серед прихильниць марки – Різ Візерспун, К'яра Ферраньї і Діана Крюгер.

Pierre Hardy
Byredo

Аромати Byredo оцінять ті, хто любить небанальні і цікаві запахи. Творець бренду, швед Бен Горхам, пояснює: "Byredo – це для тих, хто заінтригований творчими можливостями запаху, адже кожен наш парфум розповідає свою історію". Шанувальники бренду називають свій ольфакторний досвід з Byredo – подорожжю в часі, адже кожен парфум переносить їх в конкретне місце і час. Це може бути закрите кулуарне кафе початку ХХ століття, весняний альпійський луг або паризькі вечірки кінця 1990-х з їх чадом і зухвалістю.

Byredo

Всі представлені речі можна придбати в ЦУМі до 20 травня зі знижками:

<b>ЦУМПредметкаСейл</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.