До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

5 базових речей, які варто купити в листопаді

Модна індустрія сьогодні не нав’язує, а пропонує. З безлічі стилів точно можна вибрати щось своє та сформувати унікальний і водночас комфортний гардероб. Проте щоб він був ще й практичним — потрібно подбати про його правильну базу. Саме на цьому фундаменті можна вже гратися з деталями й експериментувати з трендовими сезонними покупками. Разом з мультибрендовою крамницею SAKS 85 ми вибрали 5 речей, які стануть незамінними цієї осені.

Panicale Cashmere
Ідеальні джинси

Сучасний гардероб складно уявити без деніму. Модні бренди сьогодні максимально використовують цей практичний матеріал, складаючи з нього повноцінні образи. Почати можна з вибору ідеальних джинсів, а тут ліпше довіряти професіоналам, наприклад, австралійській марці ONE TEASPOON, у колекціях якої мінімалістичні моделі сусідять із зухвалими зразками з потертого деніму або прикрашені різноманітними дірками. Також своїми джинсами відома марка Closed, що спеціалізується на денімі з 1978 року.

Реклама
ONE TEASPOON

<b>Saks_Jeans</b>

Молочний светр

Карантин, який змусив нас ще більше цінувати комфорт, вивів в’язані й трикотажні речі на новий рівень популярності. Вони дарують тепло й затишок, а отже допомагають нам впоратися зі стресом. Одним з найкращих компаньйонів на цю осінь стане молочний светр, який має чудовий вигляд і зі спідницями довжини міді, і з ефектними прикрасами в стилі 1980-х, і зі світлим денімом, одним з головних трендів цієї осені.

CLOSED

<b>Saks_Sweater</b>

Спідниця довжини міді

Спідниця довжини міді — ще один універсальний солдат осінньо-зимового сезону, з яким можна створити ефектний образ. До того ж одна й та сама модель буде доречною як удень, так і ввечері. Наприклад, ніжно-рожеве плісування Patrizia Pepe можна поєднати з грубими черевиками й об’ємним светром, а до суворішої картатої моделі Rich & Royal легко додати урочистих нот за допомогою шовкового топа або ошатної блузи з бантом.

Rich&Royal

<b>SAKS85_Skirt</b>

Блейзер

Жакети сьогодні давно вийшли за межі офісів, адже із зухвалою мінісукнею вони мають не менш ефектний вигляд, ніж у класичній двійці або разом з денімом. Блейзерів у шафі краще мати кілька — практичний сорочкового крою, святковий з оксамиту й картатий на щодень стануть мінімальним набором.

Dondup

<b>Saks_Jacket_0</b>

Грубі черевики

Курс на практичність, природно, вплинув і на взуття. І якщо в теплу пору року головними були всілякі кеди й туфлі на пласкому ходу, то з настанням перших холодів нам не обійтися без комфортних черевиків. Цієї осені найактуальніші грубі моделі на шнурівці та зі стовщеною підошвою, яких чимало представлено в колекціях Camerlengo, LOVE Moschino і Bogner.

Bogner

<b>Saks_BootsWInter</b>

Ближче ознайомитися із цими та іншими колекціями можна в новому бутику SAKS 85, який розміщується за адресою: бульвар Лесі Українки, 6. "Тут покупці знайдуть преміальні лінії вже відомих в Україні брендів, а також відкриють для себе нових дизайнерів. Асортимент крамниці піддається ретельній селекції, щоб ми могли запропонувати покупцям тільки найкращий продукт без компромісів, — розповідають у SAKS 85. — Осінньо-зімового сезону для продажу буде представлено ​​чоловічий одяг, взуття та аксесуари брендів: Hackett London, FABI, Barba Napoli, Ruffo, Tonet, Piero Moretti, Jacob Cohen, TMB, Fratelli Rossetti, Corneliani, Pal Zileri, DONDUP, Van Laack, Moose Knucкles, Panicale Cashmere".

<b>SAKS_85_Inside</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.