До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Зої Кравіц поділилася новими фото зі свого весілля в Парижі

Через понад 6 місяців після святкування, акторка Зої Кравіц поділилася офіційними світлинами зі свого весілля з Карлом Глусманом. Раніше з заходу, який минув 29 червня 2019 року в Парижі, представили лише фотографії з репетиційної вечері в паризькому ресторані Lapérouse, де майбутня наречена була одягнена в сукню Danielle Frankel з перлів і білої ажурної сітки.

Пара обмінялася клятвами в приватному паризькому особняку в оточенні рідних і близьких людей. Серед гостей були: Ленні Кравіц, Ліза Боне, Джейсон Момоа, Алісія Кіз, Кара Делевінь, Ешлі Бенсон, а також колеги з серіалу "Велика маленька брехня": Різ Візерспун, Лора Дерн, Шейлін Вудлі і Ніколь Кідман.

Реклама

Створити ідеальне вбрання для одного з найважливіших днів у житті Зої Кравіц попросила свого приятеля Александра Венга. Дизайнер пошив гладку весільну сукню з заокругленим викотом і низькою круглою спідницею. Вбрання доповнив головний убір з білим бантом і туфлі на невисоких підборах. Карл Глусман був у чорному костюмі з краваткою-метеликом.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.