До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Стильні виходи знаменитостей з їхніми собаками

За численними streetstyle-звітами папараці може скластися враження, що Емілі Ратаковскі єдина знаменитість, яка обожнює гуляти із собакою. Її щоденні прогулянки із собакою на окличку Коломбо стали вже її візитівкою й посприяли появі мерчу. До того ж Емілі використовує регулярні прогулянки з домашнім улюбленцем, щоб продемонструвати, як потрібно стилізувати клатч Bottega Veneta або романтичну мінісукню у квіточку.

Емілі Ратаковскі зі своєю собакою, 2019

Проте Емілі Ратаковскі не єдина власниця собаки, яка, до речі, у неї є сумішшю хаскі з німецькою вівчаркою. Так, Барак Обама — щасливий власник португальського водяного пса на окличку Бо. Колишній президент США навіть в костюмі вигулює улюбленця. Пріянка Чопра також обожнює собак, вона навіть завела Instagram-аккаунт для своїх улюбленців. Тим часом у Мераї Кері вже цілий розплідник джек-рассел-тер’єрів. Ще в 90-х попдіва з’являлася на публіці із собакою, одягаючи культові речі того часу, — укорочений топ, джинси з низькою посадкою і сумку Louis Vuitton з монограмою. Vogue.ua зібрав streetstyle-знімки знаменитостей, які беруть своїх пухнастих друзів на прогулянку.

Реклама

<b>знаменитости и их собаки</b>

За матеріалами: vogue.co.uk

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.