До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Зендая — нове обличчя Valentino

Після показу колекції Valentino весна-літо 2021 креативний директор П’єрпаоло Піччолі заявив, що хоче переглянути позиціювання бренду й зробити його сучаснішим та інклюзивнішим, зберігаючи водночас його легендарні коди. Схоже, Піччолі знайшов, як вирішити це питання — новим обличчям Модного дому Valentino стала актриса й співачка Зендая. "Причина, з якої ми обрали Зендаю як нове обличчя Valentino, полягає в тому, що вона ідеально втілює те, чим є і що являє собою бренд сьогодні, — зазначив Піччолі. — Вона сильна молода жінка, яка використовує свій талант і працює, щоб виразити себе, свої цінності й своє покоління".

Зендая в рекламній кампанії Valentino

У вересні Зендая Коулман у віці 24 років увійшла в історію як наймолодша переможниця в номінації "Найкраща жіноча роль у драматичному серіалі" за роль в "Ейфорії". Зараз Зендая — впливова фігура в Голлівуді, активістка, відкрито заявляє про підтримку антирасистського руху Black Lives Matter. Крім того, вона є обличчям б’юті-лінійки Lancôme: представила жіночий аромат Idôle і нову туш для вій Lash Idôle, була запрошеним дизайнером для Tommy Hilfiger і створила власну лінію одягу Daya by Zendaya.

Реклама
Зендая в рекламній кампанії Valentino

За останні 5 років Зендая утвердилася у званні модної ікони сучасності. Тепер кожен її вихід продуманий до дрібниць і завжди викликає захват у шанувальників. Vogue.ua згадує найкращі виходи актриси на червоних доріжках.

<b>зендая красная дорожка</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.