До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

За що ми любимо Дженніфер Лопес

24 липня свій день народження святкує Дженніфер Лопес. Наразі її ім'я стало вже потужним брендом, який говорить сам за себе. Все, за що береться ця дивовижна жінка, приречене на успіх. Вона збудувала шалену музичну кар'єру, здобула визнання як актриса, а також запустила кілька успішних бізнесів, більшість з яких пов'язана з fashion- і beauty-індустріями. Дженніфер Лопес — богиня краси та ікона стилю. У свої 54 роки вона має кращий вигляд, ніж багато зірок у 30 років, надихаючи своїм прикладом мільйони дівчат по всьому світу піклуватися про свою фігуру та зовнішність. Лопес — одна з найуспішніших співачок свого покоління і одна з найоплачуваніших голлівудських актрис, а ще має свою зірку на "Алеї Слави" в Голлівуді. Vogue UA зібрав 5 причин, за що ми любимо Дженніфер Лопес.

Дженніфер Лопес

Мода та стиль

Упродовж усієї своєї кар'єри стиль Дженніфер завжди викликав захват у оточення. Сміливі сукні bodycon, що окреслювали її ефектну поставу, образи з глибокими вирізами, величезні капелюхи, сережки-кільця, високі ботфорти та короткі сукні, спортивні костюми та підбори, штани з низькою посадкою, короткі топи, бахрома та нескінченні стрази — її стиль змінювався разом із нею. 3 червня 2019 року американська зірка Дженніфер Лопес була удостоєна престижної нагороди в номінації Fashion Icon Award, тим самим підтвердивши своє вміння стильно одягатися.

Реклама
Дженніфер Лопес у сукні Versace на церемонії GrammyAwards – 2000

Джей Ло вміє віртуозно використовувати одяг як спосіб вираження жіночої сили. Одним із найбільш запам'ятовуваних виходів зірки була тропічна сукня Versace з декольте до пупка, в якій вона вперше з'явилася на червоній доріжці церемонії Grammy Awards у 2000-му році, а через 20 років повторила свій легендарний вихід на показі Донателли Версаче 2019 року в оновленій версії сукні. До списку її модних виходів також можна додати: м'ятну сукню Valentino, розшиту кристалами вздовж подолу, створену за зразком убрання Джекі Кеннеді-Онассіс; золоту сукню Marchesa з глибоким декольте на церемонії вручення премії "Золотий глобус" 2006 року; срібну сукню в лелітках і бісері Versace на Met Gala в 2019 році; дзеркальну сукню Tom Ford на премії "Оскар" в 2019 році та пишне вбрання у рожевому відтінку Giambattista Valli Couture.

<b>Джей Ло стиль</b>

Постава

Дженніфер Лопес — жінка, якій вдалося підкорити час. З роками вона якимось чином примудряється мати дедалі кращий і кращий вигляд, дивуючи своїх шанувальників стрункою поставою. Рельєфний прес, підтягнуті руки та ноги, гарна лінія декольте, ідеальна шкіра — і все це в 54 роки. Здається, що Дженніфер Лопес дійсно знає секрет молодості. Насправді за гарною поставою стоїть велика робота над собою та самоорганізація. П'ять-шість днів на тиждень Лопес присвячує фітнесу, чергуючи функціональні тренування з тренуваннями за системою зіркових тренерів Девіда Кірша та Трейсі Андерсона. У розкладі зірки також є пробіжки вранці та заняття з танців. Вона виключила зі свого раціону кофеїн, солодке, смажене, алкоголь та перероблені продукти. Дженніфер їсть м'ясо, але поєднує його з овочами, а якщо немає часу повноцінно поїсти, то вибирає фрукти та протеїновий коктейль.

Дженніфер Лопес
Дженніфер Лопес

Шалена енергія

Дженніфер Лопес — американська актриса, співачка, дизайнерка, продюсерка, бізнес-леді і дбайлива мама двох дітей. Мало хто може похвалитися таким списком професійної діяльності, у кожному напрямку якої вона досягла успіху. Дженніфер має божевільну енергію і, здається, встигає практично все. Серед її заслуг дві номінації на Grammy Awards, три статуетки American Music Awards, а також зірка на "Алеї слави" у Голлівуді. Джей Ло — одна з найбагатших жінок світового шоу-бізнесу і одна з найвпливовіших іспаномовних персон світу. За свою музичну кар'єру вона продала понад 75 мільйонів записів у всьому світі, а її сингл "On the Floor" став одним із найбільш продаваних синглів усіх часів.

Дженніфер Лопес на SuperBowl-2020

Її турне заряджають шанувальників неймовірною енергією і надихають мільйони дівчат по всьому світу ставати кращою версією себе. Згадайте хоча б її виступ на Super Bowl 2020, упродовж якого вона змінила 5 образів, кожен із яких створив італійський бренд Atelier Versace, а також здивувала шанувальників стрункою поставою та порадувала запальними піснями. На своє 50-річчя Дженніфер Лопес влаштувала галасливу вечірку, довівши на власному прикладі, що 50 — це нові 30. Крім музикальної та акторської діяльності, зірка займається випусканням лінії одягу та парфумів (її перший аромат Glow by J.Lo побив рекорди продажів). Вона запустила бренд доглядової косметики JLo Beauty, а також володіє кубинським рестораном Madre's у місті Пасадена, штат Каліфорнія.

Сміливість вибирати себе

Дженніфер Лопес звикла жити на високих швидкостях: карколомна сольна кар'єра, знімання у фільмах, співпраця з модними брендами, а також численні романи, багато з яких переростали шлюб, нехай часом і нетривалий. За своє життя Джей Ло була тричі заміжня і щоразу у стосунках вибирала себе. Вона розривала любовні зв'язки, без огляду на те, що подумає оточення, якщо розуміла, що не буде щасливою з цим чоловіком, а це потребує чималої сміливості й рішучості. Останній союз Лопес із бейсболістом Алексом Родрігесом тривав 4 роки. Вони планували весілля, але зрештою розлучилися, зрозумівши, що не підходять одне одному.

Бен Аффлек і Дженніфер Лопес

2021 року Дженніфер відновила стосунки з Беном Аффлеком, з яким зустрічалася на початку 2000-х упродовж двох років. Після двадцятирічної перерви вони вирішили стати чоловіком та дружиною. 16 липня 2022 року Дженніфер і Бен провели закриту весільну церемонію й узаконили свій союз. Зараз ми бачимо Дженніфер по-справжньому щасливою і закоханою та сподіваємося, що вона знайшла головного чоловіка свого життя.

Весілля Дженніфер Лопес і Бена Аффлека

Підтримка України

Зараз зірки з усього світу підтримують Україну. Однією з перших була Дженніфер Лопес. У своєму інстаграм-акаунті у перші дні війни вона зробила репост Global Citizen — міжнародної освітньої та правозахисної організації, щоб усі охочі мали змогу допомогти Україні і дізналися, як це зробити. Також Лопес виступить на благодійному гала-вечорі Luisa Via Roma, який відбудеться за підтримки UNICEF на італійському острові Капрі. Захід запланований на 30 липня в історичному комплексі Чертоза-ді-Сан-Джакомо. Усі зібрані кошти підуть на допомогу українським сім'ям, які постраждали внаслідок російської агресії. Під час концерту представники UNICEF, які перебуватимуть на той час в Україні, вийдуть на відеозв'язок, щоб розповісти правду про війну.

Дженніфер Лопес

[READ_ALSOholder=content_1;]

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.