До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Які купальники вибирають супермоделі цього літа

Літній сезон розпочався – про це свідчать численні знімки супермоделей з морських курортів. Дівчата охоче демонструють свої нові купальники й задають тренди, які дуже скоро захочуть повторити багато модниць. Так, Гейлі Бібер позує в купальнику з тигровим принтом, Дуа Ліпа вибирає неон, а Джиджі Гадід засмагає в романтичному бікіні з воланами. Vogue.ua зазирнув до Instagram-акаунтів топмоделей і зібрав наймодніші купальники цього літа.

Ельза Госк в Etro

Супермодель Ельза Госк цього сезону робить ставку на роздільний купальник Etro, прикрашений фірмовим принтом марки. Пропонуємо брати на замітку блакитне бікіні з етнічним візерунком, який матиме гарний вигляд з денімом і лляною сорочкою.

Реклама
Ельза Госк в Etro
Імаан Гаммам в Alaïa

Якщо ви хочете підкреслити свій золотистий відтінок шкіри, найкращий спосіб це зробити – одягнути білий купальник. Супермодель Імаан Гаммам добре знайома з цим правилом і вміло використовує його в житті. На пляж цього літа Імаан виходить у суцільному купальнику Alaïa з фігурними вирізами в зоні викоту.

Гейлі Бібер у The Attico

Одна з головних американських трендсетерок Гейлі Бібер завжди тримає руку на пульсі модних новинок. Цього літа супермодель закохалася в купальник з тигровим принтом The Attico, який після знімка Гейлі бренд уже, певно, розпродав. Знайти схожу модель з анімалістичним візерунком можна і в колекціях українських брендів.

Гейлі Бібер у The Attico
Джиджі Гадід у Frankies Bikinis

У пошуках ідеального купальника цього літа Джиджі Гадід вирішила створити свій дизайн. Супермодель у колаборації з відомим американським брендом випустила власну лінійку купальників Gigi x Frankies Bikinis у стилі котеджкору. На думку Гадід, саме купальники в сільському стилі будуть головним гітом цього літа. Всі моделі натхнені фермерським вайбом, прикрашені романтичними воланами, бантами та ніжними квітчастими принтами. Наш фаворит представлений у пастельному лимонному відтінку, який Гадід дуже пасує.

Джиджі Гадід у Frankies Bikinis
Кім Кардаш’ян у Skims Swim

Наслідуючи приклад Кім Кардаш’ян, вибирайте відверті бікіні цього літа. Завдяки відкритому фасону ви зможете дістати найгарнішу засмагу й зібрати мільйони захоплених поглядів. Знайти такий самий купальник, як у Кім, можна в колекції Skims Swim.

Кім Кардаш’ян у Skims Swim
Емілі Ратаковскі в Inamorata

Один з головних фаворитів цього літа – купальник із численними зав’язками навколо талії. Саме такій моделі віддає перевагу Емілі Ратаковскі. Модниця й засновниця бренду купальників Inamorata представила колекцію бікіні з анімалістичними забарвленням зебри й жирафа. За допомогою зав’язок ви можете акцентувати на талії та створювати спокусливий силует.

Емілі Ратаковскі в Inamorata
Дуа Ліпа в Isa Boulder

Неонові купальники знову повертаються в моду. Про це свідчить Instagram-аккаунт Дуа Ліпи, яка позує на пляжі в зеленому флуоресцентному купальнику Isa Boulder. Вибираючи неоновий купальник, треба пам’ятати лише одне правило – він має гарний вигляд тільки на засмаглій шкірі.

Дуа Ліпа в Isa Boulder

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.