До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Все, що треба знати про топмодель Міку Арганараз

Аргентинка Міка Арганараз нині входить до рейтингу Models.com як одна з найуспішніших світових топмоделей. Її називають музою Versace, Prada і Chanel, але насправді за її плечима багато цікавої співпраці з модними домами, серед яких Louis Vuitton, Tom Ford, Alexander McQueen і Saint Laurent. Кучерява дівчина з яскравою зовнішністю швидко підкорила модний Олімп і нині є одним з головних облич сучасної індустрії моди. Вона з’являлася на обкладинках Vogue UK, Vogue Italia, Vogue Paris, Vogue Germany, Vogue Brasil, Vogue Japan, Vogue China, а тепер прикрасила обкладинку грудневого номера Vogue UA. Ми зібрали все, що треба знати про зіркову топмодель.

Міка Арганараз

Міка Арганараз народилася 16 травня 1992 року в Буенос-Айресі в родині фотографки Глорії Еббеке. Вона виросла в селі. У неї є брат Рафаель, який став кінооператором, і дві сестри: Мілагрос, яка працює інструкторкою з йоги, і Ксімена, яка також захоплюється моделінгом. Перед тим, як стати моделлю, Міка вивчала кінематографію в університеті й планувала працювати в цій індустрії, але життя вирішило інакше.

Реклама
Міка Арганараз на показі Jacquemus осінь-зима 2020/2021
Міка Арганараз на показі Prada весна-літо 2022
Міка Арганараз на показі Jacquemus осінь-зима 2020/2021

Під час навчання в університеті Міка потребувала коштів, тому вирішила надіслати свої знімки, зняті на полароїд, до агенції LO в Буенос-Айресі, і її покликали на зустріч. Арганараз розпочала свій творчий шлях 2012 року з дебюту на подіумі в Крістофера Кейна. Після цього кар’єра латиноамериканки пішла вгору. Її спрямували до міжнародної агенції Viva, відтоді вона з’являлася на обкладинках всесвітньо відомих глянцевих журналів, серед яких Vogue Japan, Vogue Brasil, Harper's Bazaar Argentina, Elle France, і позувала для таких фотографів, як Мерт Алас і Маркус Піггот, а також Віллі Вандерперре. Вона відкривала й закривала безліч показів — від Miu Miu до Maison Margiela, а також знялася в рекламних кампаніях Valentino, Givenchy, Celine, Chanel, Louis Vuitton і Dior. Миттєво впізнавана за кудлатим чубчиком і маскулінними рисами обличчя, Арганараз стала музою багатьох брендів.

Про Арганараз писали всі — від New York Times до американського Vogue. Вона стала першою моделлю (після Саші Пивоварової), що з’явилася соло в рекламній кампанії Prada. Міка позувала на тлі бетонної стіни в Бедфорд-Гіллз для колекції Prada осінь-зима 2014/2015, що її зняв Стівен Мейзел. У 2015 році вона відкрила показ Versace й провела 61 шоу в сезоні осінь-зима 2015/2016. Влітку 2016 року Міка дефілювала на 55 показах, п’ять з яких відкривала й закривала (зокрема й Chanel), і того ж сезону з’явилася в рекламній кампанії Tom Ford з Леді Ґаґою та іншими відомими моделями, як-от Лексі Болінг і Еймелін Валаде. У 2016 році під час показу кутюрної колекції Chanel Арганараз дефілювала подіумом у ролі "нареченої Chanel". На цьому список її досягнень не закінчується. У 2017 році її помітили Versace й вона знялася в рекламній кампанії разом з Джиджі Гадід, Вітторією Черетті та Тейлор Гілл. У 2018 році стала обличчям Fendi. Свідченням її успішного злету в модній індустрії стала номінація на премію Models.com як модель року у 2015, 2016, 2017 та 2018 роках.

Міка Арганараз на показі Saint Laurent осінь-зима 2020/2021
Міка Арганараз на показі Coperni осінь-зима 2021/2022
Міка Арганараз на показі Miu Miu весна-літо 2022

Нині Міка Арганараз — успішна модель, з якою хоче співпрацювати багато брендів, а світові глянцеві видання пропонують їй стати обличчям обкладинок. У 2021 році в доробку Міки: участь у показах Chanel, Versace, Prada, Jacquemus, Coperni, Saint Laurent, Miu Miu. У серпні 2021 року Арганарез з’явилася на обкладинці Vogue Paris, а завершила свій зірковий рік спільним проєктом з Vogue UA, позуючи для французьких фотохудожників П’єра і Жиля.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.