До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Вікторія Бекхем вибирає вінтажну сумку Chanel

Днями модниця Вікторія Бекхем, віддана власній колекції сумок Birkin, показала ще одну класичну модель зі свого архіву. Цього разу під приціл потрапила велика вінтажна стьобана сумка Chanel. Бекхем опублікувала знімок в Instagram і продемонструвала свій новий вересневий образ. Модниця вдягнула сині джинси й заправила в них об’ємний сірий джемпер Victoria Beckham. Завершили образ червоні туфлі-лодочки й вінтажний аксесуар із золотим логотипом у вигляді подвійної літери С.

Заснувавши власний однойменний бренд у 2008 році, Вікторія перейшла від гламурних сумок Louis Vuitton і Hermès, що раніше були її фаворитами, до вишуканих рідкісних аксесуарів Chanel, які свідчили про те, що вона любить непідвладний часу стиль. У міру того, як бренд Victoria Beckham ріс і ставав дедалі популярнішим, у гардеробі Вікторії стали з’являтися сумки власної марки, але час від часу модниця з’являється з улюбленими сумками зі свого минулого.

Реклама
Вікторія Бекхем, 2008
Вікторія Бекхем, 2008

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.