До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Вікторія Бекхем про особистий стиль та ідеальний осінній гардероб

Із настанням нового сезону виникає запитання, як оновити гардероб і на які речі варто звернути увагу. В інтерв'ю для Vogue Вікторія Бекхем розповіла про свою колекцію осінь-зима 2019/2020, особистий стиль і речі, які повинні бути у кожної жінки.

Вікторія Бекхем на показі Victoria Beckham осінь-зима 2019/2020

Що вас надихнуло на створення колекції Victoria Beckham осінь-зима 2019/2020?

Реклама

У колекції є багато кінематографічного: кожен образ нагадує окрему сцену з фільму. У лінії сильна палітра кольорів, яка має дуже свіжий і збудливий вигляд. Що стосується крою і силуетів, то вони завжди натхненні чоловічим одягом.

Які ваші улюблені речі в колекції?

Мені подобаються штани з високою талією. Це ідеальний силует, який візуально зробить вас вищими. І чорний піджак з великими плечима. Також мені подобається притаманна колекції атмосфера 1970-х років. Одяг у стилі цієї епохи я особисто люблю носити.

Victoria Beckham осінь-зима 2019/2020

Назвіть 5 речей, які повинні бути в гардеробі кожної жінки.

Ідеальний чорний костюм, який може слугувати як щоденне, так і вечірнє вбрання. Сорочка ідеального крою, яку можна одягнути з парою джинсів, а потім одягнути ввечері. Щось трикотажне. Хоча хороший трикотаж важко знайти, але це дуже хороша інвестиція. І, звісно, ідеальна сукня.

У вас є незмінна порада для стилю?

Вам завжди має бути комфортно в тому, що ви носите. Якщо вам не зручно, то ви випромінюватимете це. Залишайтеся вірними собі.

Victoria Beckham осінь-зима 2019/2020

Як би ви описали свій стиль?

Мені б хотілося думати, що я не маю занадто вигадливого чи складного вигляду... Я завжди прагну одягатися чесно.

Які жінки вас надихають?

У цьому світі дуже багато жінок, яких я люблю, і які надихають мене щодня. Якщо говорити безпосередньо про стиль, то я божеволію від Кейт Бланшетт. Вона розкішна, неймовірно талановита і ніколи не помиляється. Вона така елегантна, така витончена і до того ж мама. Я не знаю, як вона все це робить і залишається такою витонченою.

Victoria Beckham осінь-зима 2019/2020

У вас є модні ембарго і особисті моменти, за які вам соромно?

Мені не подобається, коли люди виходять у сукнях з високими вирізами і не одягають спідню білизну. Найчастіше це можна побачити на червоних доріжках, але мені все одно таке не імпонує. Коли я дивлюся на те, як я одягалася колись, то усміхаюсь, бо це зробило мене тою, ким я є зараз. Є речі, які я б зараз не одягнула, але не тому, що мені соромно. Просто я була там, я це носила, і все.

За матеріалами: vogue.fr

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.