До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Вікі-фейс-контроль: Вікторія Бекхем приміряла нову роль

Дизайнера Вікторію Бекхем часто звинувачують у відсутності почуття гумору, перш за все, через те, що її рідко можна побачити усміхненою. Однак сама британка часто демонструє зворотнє. Декілька років тому вона вийшла до журналістів в футболці з написом Fashion Stole My Smile (в перекладі з англ. – мода вкрала мою посмішку), а зараз знялася в іронічному відео власного бренду Victoria Beckham, де їй дісталася роль дівчини, яка стоїть на фейс-контролі модного клубу.

Реклама

Знятий ролик разом з виданням Dazed, а образ самої місіс Бекхем нагадує про час, коли вона була однією з солісток групи Spice Girls, носила звірині принти і відверті міні. У відео вона приміряє леопардовий плащ з колекції Victoria Beckham осінь-зима 2018/2019 і масивні сонцезахисні окуляри, що є частиною стилю Вікторії Бекхем.

Кадр з рекламної кампанії Victoria Beckham осінь-зима 2018/2019

Режисером кліпу стала Еллоїз Перрі, яку Dazed включив в список найкращих fashion-фотографів світу, а візаві Вікторії Бекхем, яку вона і перевіряє перед входом в клуб, зіграла модель Хлої Нардін.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.