До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Веня Брикалін — новий головний редактор українського Vogue

Веня Брикалін призначений новим головним редактором українського Vogue. До команди видання Веня приєднався в 2017 році як fashion-редактор і три роки по тому обійняв посаду директора відділу моди. На цій посаді він продовжував розвивати унікальний візуальний стиль українського Vogue та посилювати позиції бренду на міжнародній сцені.

Веня Брикалін
Веня Брикалін


"Наша країна переживає безпрецедентні труднощі, і ще важливіше, ніж раніше, берегти наш голос і демонструвати найкращі українські таланти світові, — каже Веня Брикалін. — Я хочу скористатися цією нагодою, щоб промотувати сучасну українську культуру та творчість і зберегти зв’язок наших читачів із ширшим культурним контекстом, до якого ми відчуваємо вроджений апетит і гострий інтерес".

Реклама

Юлія Костецька, видавчиня українського Vogue, додає: "Я рада, що у співпраці з Condé Nast наш вибір нового головного редактора завершився призначенням із команди Vogue Ukraine. За роки Веніного керівництва fashion-відділом редакція створила низку знакових знімань та інклюзивних історій, а також реалізувала міжнародні проєкти, як-от Vogue UA Ukrainian Designers Showcase у вересні 2022 року в Парижі, що відкрили для креативних талантів з України можливості виходу на глобальний рівень попри війну.

Спраглий до моди, культури та соціальних змін, Веня спроможний бути відповідальним лідером і керівником редакції, який надихає. Вірю, що його відчуття моди і редакторський талант дозволять розширити міжнародну мережу партнерів з метою промоції української моди та культури і блискуче реалізувати стратегію розбудови медіаплатформи Vogue в Україні".

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.