До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Вічні цінності мадридського fashion-консультанта Барбари Мартело

Мадридський стиліст і fashion-консультант Барбара Мартело колекціонує маскулінні жакети, взуття на високих шпильках і обтягуючі джинси. Уміння ефектно поєднувати чоловічі і жіночі мотиви зробило її зіркою streetstyle.

Сережки, чорне золото, Repossi; смокінг з шерсті і сатину, Saint Laurent by Anthony Vaccarello
Про кар'єру

До того, як зайнятися власною справою, я працювала fashion-редактором в іспанському Vogue. Сьогодні співпрацюю з брендами як fashion-консультант – допомагаю їм розробляти колекції.

Реклама
Сукня з жаккарду, Givenchy; панчохи, Wolford
Про гардероб

Мені пощастило: робота стиліста дає доступ до колекцій, практично, будь-якого дизайнера. У мене завжди було дуже чітке уявлення про те, який вигляд я хочу мати, тому вибір одягу для мене – природний процес, а мій гардероб впорядкований і організований. Свій стиль я б назвала класичним, нехай і злегка маскулінним. Найбільше люблю строгі жакети, джинси і взуття на шпильках. В основному ношу чорний, але іноді додаю червоного, синього і блакитного. Моя слабкість – анімалістичні принти.

Про Saint Laurent

У мене багато вбрання від Saint Laurent. Креативний директор Будинку, Ентоні Ваккарелло, – мій давній друг. В першу ж зустріч я розгледіла в ньому талановитого дизайнера. Ентоні не просто тонко відчуває ДНК Saint Laurent – він надає колекціям марки особливого лиску. Його роботи одночасно сексуальні й маскулінні. Те, що мені потрібно.

Сукня з крепу, замшеві чоботи, все – Saint Laurent by Anthony Vaccarello
Про спорт

Я займаюся бігом, йогою і боксом – спорт дає змогу зберігати емоційну рівновагу і фізичний баланс. Тренуюся щодня, незалежно від графіка і місця перебування. У поїздках прокидаюся раніше, ніж звичайно, щоб викроїти час для спорту, – тільки так можу почати робочий день.

Топ з плісированої тафти, Carmen March; джинсы, Saint Laurent by Anthony Vaccarello
Про тіло

У модних журналах, зазвичай, показують струнких підтягнутих дівчат, і багатьом здається, що це – золотий стандарт. Я категорично з цим не згодна. Головний секрет краси – гармонія зовнішнього вигляду і вашого самопочуття.

Бавовняна сорочка, Chanel; джинси, Levi’s by Re/Done

Текст: Веня Брикалін

Фото: Gonzalo Machado

Зачіски і макіяж: Ramon Rios

Модель: Barbara Martelo

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.