До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

У чому зустріти Валентинів день: показує Дженніфер Лопес

Напередодні дня Святого Валентина багато дівчат починають придивлятися до одягу, взуття та аксесуарів червоного відтінку. Дженніфер Лопес також надихнулася кольором кохання і днями з’явилася на вечірньому шоу Джиммі Феллона в червоній шовковій сукні в білизняному стилі. Актриса й співачка вдягнула елегантне slip-dress на тонких бретельках з колекції Norma Kamali Pre-Fall 2022. Вихід завершили туфлі на платформі, скульптурний браслет-кафа і сережки Tiffany & Co Elsa Peretti.

красное платье Дженніфер Лопес
красное платье Дженніфер Лопес

Наприкінці 1990-х Дженніфер Лопес була однією з багатьох дівчат, хто носив культові сукні-комбінації. Згадайте чорну шовкову сукню на тонких бретельках, яку вона вдягнула на доброчинний вечір 1997 року, або блискучу "голу" сукню, у якій мала надзвичайний вигляд на CFDA в 1998 році. Цього разу Лопес засвідчила, що силуетні slip-dresses як і раніше актуальні, особливо червоного кольору.

Дженніфер Лопес, 1997
Дженніфер Лопес,1998

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.