До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

У чому піти на бал: показує Аріана Гранде

Упродовж усієї своєї блискучої кар’єри Аріана Гранде завжди більше схилялася до вибору бальних суконь. На церемонію "Ґреммі-2020" актриса вдягнула пишну сукню з невагомого тюлю Giambattista Valli, а на Балі Інституту костюма Met Gala у 2018 році з’явилася у вбранні Vera Wang, прикрашеному принтом фресок Сикстинської капели Ватикану. Цього разу актриса й співачка вибрала не менш ефектний образ. На прем’єру нового фільму "Не дивися вгору", що відбулася 14 грудня, Аріана вдягла бальну сукню без бретельок з бантом на спині з колекції Valentino Haute Couture.

Образ для Аріани Гранде підбирала її стилістка Мімі Каттрелл. На знімках в Instagram актриса й співачка позує в об’ємній сукні Valentino м’якого жовтого кольору, що нагадує про один з головних відтінків 1960-х. Бальну сукню Аріана доповнила високими чорними рукавичками й мінімалістичними прикрасами. Завершальною деталлю став високий фірмовий хвіст і чорні стрілки.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.