До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Померла дизайнер Кейт Спейд

Американський дизайнер Кейт Спейд знайдена мертвою у себе вдома в Нью-Йорку. Про це повідомила міська поліція. Основна версія правоохоронців – самогубство. Як повідомляє The New York Times, біля її повішаного тіла була знайдена записка, але поліція не розголошує її змісту.

Кейт Спейд

Бренд Kate Spade заснований 1993 року, а саму Спейд називали однією з найяскравіших американських жінок-дизайнерів початку 1990-х. Спочатку Спейд спеціалізувалася на виробництві сумок, але потім розширила свій бізнес – в середині нульових під її маркою крім одягу та аксесуарів також продавалися парфуми і товари для дому. Ідея створювати сумки прийшла до неї під час роботи в глянцевому виданні Mademoiselle. Кейт Спейд неодноразово удостоювали нагород Ради модних дизайнерів Америки. 2007 року вона покинула власний бренд. У Кейт Спейд залишилася 13-річна дочка і чоловік.

Кейт Спейд

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.