До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Помер відомий манекенник Zombie Boy

Манекенника Ріка Дженеста, більше відомого як Zombie Boy з кліпу Леді Гаги Born This Way, знайшли мертвого у своїй квартирі в Монреалі. За попередніми заявами слідства, це було самогубство.

Zombie Boy

Підтвердило інформацію і модельне агентство Ducledo, з яким співпрацював Дженест: "Ці сумні новини ми отримали сьогодні вранці і нам складно повірити, що це сталося. Наш Zombie Boy любив життя і всіх, хто його оточував. Зараз наше головне завдання – підтримати його рідних і близьких".

Реклама
Zombie Boy

Прокоментувала смерть Ріка Дженеста і співачка Леді Гага. У своєму Twitter-акаунті вона написала: "Самогубство Ріка для мене перебуває за межами спустошення. Ми всі повинні працювати над тим, щоб змінити ситуацію, що склалася і більше уваги приділяти психологічному здоров'ю. Будь ласка, якщо вам погано і ви страждаєте, зателефонуйте рідним чи друзям прямо зараз. Ми повинні рятувати один одного".

Вперше популярність манекенника застала 2010 року. Тоді була зареєстрована фан-сторінка в Facebook, присвячена його татуюванням, що нагадують людський скелет. Завдяки їй канадця зауважив стиліст Ніколо Формікетті, який тоді займався створенням образів для Леді Гаги. Саме він запропонував співачці зняти Зомбі-боя в своєму кліпі. Також завдяки Формікетті Дженест став обличчям чоловічої лінії Mugler 2011 року.

Zombie Boy в рекламній кампанії Mugler

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.