До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Українського актора та телеведучого Пашу Лі посмертно нагородили орденом "За мужність" ІІІ ступеня

Українського актора та телеведучого Пашу Лі, що загинув, рятуючи дітей, посмертно нагородили орденом "За мужність" III ступеня. Він помер від куль окупантів 6 березня під Ірпенем, на 11-й день війни. Йому було лише 33 роки. Володимир Зеленський вручив нагороду мамі героя Марії Лі. Про це стало відому завдяки допису його колеги Дар’ї Рибак на сторінці в Instagram. У сторіз вона опублікувала фото матері Паші із Зеленським та нагородою.

Паша Лі

Сам Павло мужньо відбивав атаки окупантів на Ірпінь і вірив у перемогу України. В останньому дописі в соцмережах він писав: "За останні 48 годин є можливість сісти, та світлину кинути про те, як нас бомблять, а ми всміхаємося, тому що впораємося й усе буде Україна! Ми Працюємо!". Український актор Павло Лі відомий завдяки фільмам "Штольня", "Звичайна справа", "Тіні незабутих предків", "Правило бою", "Зустріч однокласників". Окрім кіно, він знімався в рекламі, брав участь у шоу "Фабрика зірок – 3".

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.