До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

У чому конфлікт між Вікторією Бекхем та Ніколою Пельтц

9 квітня старший син Бекхемів одружився зі своєю коханою Ніколою Пельтц. Пара влаштувала пишне весілля в сімейному маєтку нареченої в Палм-Біч. На перший погляд, все було ідеально, але, як з’ясувалося після цього дня, в зірковій родині почалися конфлікти. Стало відомо, що невістка посварилася зі своєю свекрухою, і відтоді Вікторія не бачила свого сина Брукліна, що її дуже турбує. У соціальних мережах говорять про те, що між Вікторією та Ніколою з квітня місяця триває холодна війна. Vogue.ua вирішив з’ясувати причини конфлікту.

Бруклін і Нікола Бекхем-Пельтц

Інсайдер розповів, що стосунки між Ніколою та Вікторією зіпсувалися через те, що Пельтц відмовилася від весільної сукні Victoria Beckham та вибрала вбрання Valentino Couture. Сама ж Нікола пізніше запевнила ЗМІ, що спершу вона справді збиралася йти до вівтаря у творінні Вікторії, але не склалося. "Я збиралася й дуже хотіла, але коли до весілля лишалося кілька місяців, вона зрозуміла, що її ательє не в змозі це зробити, тож я мусила вибрати іншу сукню", — сказала Пельтц Variety минулого місяця.

Реклама
Бруклін, Вікторія і Девід Бекхеми

Згодом стало відомо, що на весіллі наречена плакала через вчинок мами свого коханого. Вікторія нібито "вкрала пісню" для першого танцю молодят та станцювала під неї з Брукліном. Вона вибрала для танцю матері й сина пісню Марка Ентоні You Sang To Me, під яку Нікола хотіла танцювати з коханим. "Це дуже образило Ніколу й вона втекла посеред весільних святкувань і почала плакати. Заспокоїти наречену намагалися мама й сестра", — зазначив інсайдер.

Бруклін і Нікола Бекхем-Пельтц

Також джерела, близькі до родин, стверджують, що Вікторія й Девід Бекхеми відмовилися платити за грін-карту Брукліна в США, і натомість батько Ніколи, мільярдер Нельсон Пельтц оплачує її. Інший інсайдер з оточення сім’ї повідомив, що Нельсон "ставиться до Брукліна як до власного сина". Також причиною для конфлікту стало рішення Брукліна додати до свого знаменитого прізвища частинку прізвища своєї дружини. Тепер прізвище старшого сина Бекхемів звучить як Бекхем-Пельтц. Те ж саме зробила і його кохана Нікола. А ще пізніше стало відомо, нібито Вікторія Бекхем не запросила свою невістку на показ власного бренду в Парижі. Через численні конфлікти Вікторія Бекхем не бачилася із сином з квітня 2022, оскільки відразу після весілля він з дружиною переїхав до США. Також Бруклін не прилітав на дні народження своїх батьків та не вирушив з ними в сімейний круїз на яхті.

Бруклін з Вікторією Бекхем

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.