До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Топ-модель Наталія Гоцій за кулісами проекту #ЩАСТЯВМОДІ

Наталія Гоцій – модель, б'юті-активістка і мама двох дітей. Для багатьох українок вона є прикладом гармонійної сучасної жінки: відома модель, успішна бізнесвумен і щаслива мама. У вересні Наталя стала обличчям проекту # ЩАСТЯВМОДІ, який команда Vogue UA зняла разом з київським ЦУМом.

<b>TSUM  inside42</b>

Наталя часто буває в ЦУМі зі своєю сім'єю. І весь цей знімальний день вона провела так, ніби поруч не було ніяких камер: вибирала парфуми й аксесуари, відвідала улюблені спортивні та дитячі магазини, художню галерею і повечеряла в ресторані на 7-му поверсі.

Реклама

<b>TSUM family42</b>

"Мій улюблений магазин в Нью-Йорку – Bergdorf Goodman, 2-й поверх з взуттям, в Парижі – бутік Céline. У Києві часто заходжу в ЦУМ – обожнюю 1-й поверх з косметикою", – розповіла Наталя під час зйомок.

<b>tsum part3</b>

"Нарешті в Києві з'явився магазин такого рівня, де можна не тільки купити речі найкращих світових брендів, а й з користю і задоволенням провести цілий день".

Фото: Анна Дворянець

Моделі: Nataliia Gotsii, Ruslan Asanov @LookModels, David Nastasuk @K-models, Milana Babenko @MadeMyModels

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.