До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Топ-модель Емілі Ді Донато вийшла заміж

Американська топ-модель Емілі Ді Донато, яка за версією впливового порталу Models.com входить в списки найбільш високооплачуваних і сексуальних моделей, вийшла заміж. Її обранцем став фінансист Кайл Петерсон. Познайомилися молодята в літаку по дорозі до Австралії, потім три роки зустрічалися, а відсвяткувати весілля вирішили в Колорадо.

Емілі Ді Донато і Кайл Петерсон

"Я не хотіла, щоб весілля було в сільському стилі, – розповідає Ді Донато в інтерв'ю американському Vogue. – Мені хотілося, щоб все було стримано і елегантно, але, при цьому, романтично. Тут неймовірна природа і не потрібно робити нічого зайвого. Традиційні колорадські інтер'єри гарні самі по собі, миттєво задають необхідний настрій".

Реклама
Ritz-Carlton Bachelor Gulch
Емілі Ді Донато вийшла заміж посеред гір в Колорадо

Для такої важливої події 27-річна наречена обрала лаконічну сукню без бретелей Oscar de la Renta. "Працюючи моделлю я нерідко приміряла різні весільні сукні, тому під час пошуку своєї мені вже було з чим порівнювати. Однак у всіх вбраннях, які я приміряла, почувалась недостатньо особливою. Поки не побачила це чудо Oscar de la Renta", – додає модель.

<b>DiDonato_Dress</b>

Прикраси для Ді Донато, яка в різний час була обличчям ювелірних гігантів Cartier і Graff, створила дизайнер Маріса Перрі. Наречена і тут дотримувалася принципів мінімалізму і лаконічності. "Я не хотіла, щоб щось відволікало і фокусувало на собі всю увагу. Справа ж не в розмірі".

Відбулась церемонія на території гірськолижного курорту Ritz-Carlton Bachelor Gulch, який влітку перетворюється в ідеальне місце для відокремленого і медитативного відпочинку. Для подальшої вечірки Емілі Ді Донато обрала сукню авторства її подруги Жінав'є Гарднер, в створенні якої і сама брала участь. Її обранець провів вечір у смокінгу Ermenegildo Zegna.

<b>DiDonato_Party</b>

За матеріалами:vogue.com (фото – Judy Pak)

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.