До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Телеведуча Фрауке Людовіг — про публічність, YouTube і життєвий баланс

Promotion

Німецька телеведуча Фрауке Людовіг вже понад 30 років працює на телебаченні, яке змінювалося й модернізувалося на її очах. За тривалі роки активної роботи вона взяла десятки блискучих інтерв’ю, а ми розпитали її про найпам’ятніші з них, публічність і протистояння YouTube і TV.

Реклама
Сукня Ganni
Телебачення чи YouTube

Я вже понад тридцять років у професії й сучасне телебачення змінювалося буквально на моїх очах. Я з іронією ставлюся до заяв, що ТБ скоро помре — змінюються місця споживання інформації, але глядачі все одно перебувають в її пошуку. Контенту стає дедалі більше, діапазон програм ширший, але суть залишається тією самою. Я сама активна користувачка ютубу, шукаю там безліч інформації й дедалі частіше якісь відомі тв-шоу дивлюся саме там, у зручний для мене час. І так роблять мільйони людей — це підтверджують рейтинги. Тому для мене відповідь очевидна — тут треба говорити не про телебачення або YouTube, а їхнє злиття й синергію.

Джемпер Gobi Cashmere, штани Mihano Momosa, прикраси Cartier (власність моделі)
Про публічність в Instagram

Мені не звикати до публічності — вже багато років мене впізнають глядачі, є шанувальники, але Instagram все одно став виходом із зони комфорту. Якщо в екрані я ставлю запитання й розкриваю співрозмовника, то тут розкриваюся сама. Мені подобається отримувати зворотний зв’язок, мати можливість миттєвого обміну емоціями зі своєю аудиторією. Приємно, що багатьом глядачам цікава я сама і вони залюбки підписуються на мої особисті сторінки в соціальних мережах.

Шовковий шалик Camilla Ghione
Про знакові інтерв’ю

У своєму житті я взяла безліч інтерв’ю і кожен герой залишив слід у моєму серці, але особливою для мене стала зустріч із Арнольдом Шварценеггером. Ми мали змогу супроводжувати його приватно аж чотири дні. Це був неймовірний досвід. До речі, нашу роботу потім високо оцінили й ми здобули нагороду на фестивалі в Нью-Йорку.

Блейзер Shedoes Unique, взуття Simone Castelletti
Про б’юті-секрети

Мій секрет надзвичайно простий і називається систематичність. Щодня я ретельно очищаю шкіру й доглядаю за нею. Важливий і спосіб життя — намагаюся якомога частіше бувати на свіжому повітрі, займаюся спортом і періодично відвідую косметолога. Тільки так шкіра має змогу відновлюватися й регенеруватися.

Топ Gobi Cashmere, штани Chloé (mytheresa.com)
Про життєвий баланс

Мій графік роботи досить динамічний, тому дотримуватися життєвого балансу мені надзвичайно важливо. Намагаюся жити за графіком, що допомагає хоча б намагатися все встигати — у період знімальних днів це зробити не так легко, але треба намагатися. Зберігати сили мені допомагає спорт і правильне харчування. Іноді грішу, але всі ми живі люди.

Сукня Altuzarra (mytheresa.com), клатч Louis Vuitton Vintage
Про стиль

В ефірі я з’являюся шість разів на тиждень і на екрані маю бути елегантною та в міру розслабленою на вигляд, щоб одяг не заважав мені комфортно почуватися під час знімання. У повсякденному житті я просто обожнюю найпростіші футболки, джинси й кросівки.

Джемпер Gobi Cashmere, штани Mihano Momosa, прикраси Cartier (власність моделі)
Про інтерв’ю мрії

Майже щодня я знайомлю своїх глядачів з новинами зі світу шоубізнесу й цікавими особистостями. Саме мій візаві в тому чи іншому інтерв’ю є для мене найголовнішим. Мені важливо максимально розкрити героя тут і зараз. У мене немає прохідних ефірів — щодня ти починаєш ніби заново й фокусуєшся тільки на своєму героєві.

Сукня Etro (mytheresa.com)

Photographer: Christina Kapl

Talent: Frauke Ludowig (BWM Communications)

Styling: Grace Maier

Hair & Make-Up: Max Roman

Production: Maier Agency

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.