До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Streetstyle: як одягається топмодель Жозефін Скрівер

Данська топмодель Жозефін Скрівер 14 квітня відзначає свій день народження — їй виповнюється 31 рік. У модельному бізнесі вона дебютувала на Тижні моди в Нью-Йорку 2011 року, взявши участь у шоу Calvin Klein і Rag & Bone, після чого дістала безліч пропозицій від різних брендів. У доробку Скрівер — співпраця з модними Домами Balenciaga, Chanel, Gucci, Dolce & Gabbana, Saint Laurent, Vera Wang, Ralph Lauren, Valentino й багатьма іншими.

Жозефін Скрівер

Багато хто наївно думає, що повсякденний гардероб топмоделі — це симбіоз непрактичних і незручних речей, а насправді все зовсім інакше. Після нескінченних знімань і перельотів супермоделі у своєму повсякденному житті здебільшого роблять ставку на базові й комфортні речі, і Жозефін не виняток. В основі її гардероба — розслаблені брючні костюми в парі з кедами, зручні худі, які вона міксує з тренчами й шкіряними куртками, базові топи й штани. Vogue.ua зібрав streetstyle-образи Жозефін Скрівер і показав, як одягається топмодель у повсякденному житті.

Реклама

<b>Josephine Skriver</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.