До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Шарліз Терон пожертвувала 1 мільйон доларів на боротьбу проти коронавірусу

Шарліз Терон пожертвувала 1 мільйон доларів на боротьбу проти коронавірусу й запустила кампанію з питань боротьби проти насилля в сім’ї.

Оскільки під час коронавірусної кризи в усьому світі зростає насилля в сім’ї, Шарліз Терон використовує свою платформу для допомоги. Актриса оголосила, що виділяє 1 мільйон доларів на допомогу постраждалим від COVID-19, а пів мільйона — на боротьбу проти насилля за гендерною ознакою.

Реклама

Подробицями кампанії Together For Her ("Разом для неї") Терон поділилася в Instagram. "Під час цієї безпрецедентної глобальної кризи нам кажуть, щоб ми залишаємося в безпеці, перебуваючи в межах нашого дому — але що, якщо наш дім не таке вже й безпечне місце? — написала актриса. — Для мільйонів жінок і дітей в усьому світі, які перебувають на одній території зі своїм кривдником, залишатися вдома стає небезпечно. Ось чому в підтримку глобальної боротьби проти насилля в сім’ї під час кризи # covid19 ми з @ctaop об'єднуємо зусилля з CARE й Entertainment Industry Foundation, щоб зайняти позицію #TogetherForHer".

Кампанія Together For Her, організована в межах інформаційно-пропагандистського проєкту Charlize Theron Africa Outreach Project, допоможе забезпечити притулок для жертв насилля в сім’ї й сприятиме благодійним організаціям, що опікуються цією проблемою в усьому світі. Тільки у Великій Британії Національна гаряча лінія з питань боротьби проти побутового насилля повідомила про 25-відсоткове збільшення кількості дзвінків з початку кризи COVID-19. Крім того, Refuge, найбільша британська благодійна організація з питань боротьби проти побутового насилля, повідомила про 700-відсоткове збільшення кількості дзвінків на телефон довіри за один день.

Терон вже не вперше допомагає жертвам домашнього насилля. Актриса завжди говорила про те, що її мати зазнала насилля з боку батька. Тепер Терон просить підтримки в усьому світі: "Наш посил полягає в такому: будь ласка, прилучайтеся до нас, щоб показати жінкам, що зазнають насилля в сім’ї, що вони не самотні — ми за них, разом з ними й для них #TogetherForHer".

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.