До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Шакіра стала обличчям різдвяної рекламної кампанії Burberry

Новий рік дуже близько. Про це нам нагадують модні бренди, представляючи свої святкові рекламні кампанії. Так, цими днями модний Дім Burberry показав свою версію різдвяної історії під назвою The Night Before, а обличчям рекламного кампейну стала Шакіра. Пару співачці на знімальному майданчику склав Burna Boy.

Шакіра

На знімках і в короткометражному фільмі Шакіра позує в прозорій сукні з тюлю, розшитій коштовним камінням, що перегукується з образом Лайли Мосс на Met Gala 2022, і крокує вздовж обіднього білого столу. "Чесно кажучи, я в захваті від цього — я вперше брала участь у такій модній кампанії, а Burberry — такий культовий бренд, — каже Шакіра. — Для мене Burberry — це втілення елегантної й позачасової моди". "Мода — це світ, що постійно змінюється й розвивається, — продовжує вона. — Burberry вдається розвиватися з часом, але завжди зберігати свій неповторний стиль".

Реклама
Шакіра

Шакіра демонструє святкову естетику, легко перемикаючись між оголеною сукнею, прикрашеною діамантами, і парою чобіт вище від колін, стилізованих під класичний тренч Burberry. "Мені так сподобалася блузка, в якій я позувала, що я попросила залишити її собі, — каже співачка. — А вечірня сукня, зрозуміло, була справжнім витвором мистецтва".

Шакіра

Її дебют у Burberry здається ідеальним завершенням року для Шакіри, яка також нетерпляче чекає на напружений 2023 рік. "Я готуюся випустити новий альбом, яким мені не терпиться поділитися, — каже співачка. — Я працюю над ним уже деякий час, і думала, натхнення вичерпається, та все ж почуваюся такою щасливою, що потрапила до студії. Відчуваю себе готовою до 2023 року та всього, що він приготував".

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.