До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Секрети ідеальної зовнішності Дженніфер Еністон

Одній з найпопулярніших актрис сучасності – Дженніфер Еністон 11 лютого виповнюється 49 років. Саме вона започаткувала тренд на "вічно юних" жінок, які виглядають так, немов їм завжди 30. З нагоди дня народження кінозірки Vogue.ua розкриває секрети її ідеальної зовнішності.

Якщо говорити про конкретні процедури та б'юті-догляд, то актриса не приховує, що ретельно стежить за собою, а здоровий спосіб життя вже давно став її щоденним режимом. Головне, що Дженніфер Еністон називає своїм секретом краси – це постійне зволоження і здоровий сон. Вона настільки активно розповідала про свій гідрорежим, що один з виробників мінеральної води заключив з нею рекламний контракт. "Я п'ю воду цілий день, – розповіла актриса блогу Goop, який створила не менш відома актриса Гвінет Пелтроу. – Я турбуюсь про свою шкіру і намагаюся не бувати так часто на сонці, як робила це раніше. Також я вважаю, що ми молоді рівно настільки, наскільки себе почуваємо і поводити себе правильно – це чудовий спосіб почуватися добре. Бути щасливою – ось ще один ключ до того, щоб виглядати молодше".

Дженніфер Еністон в рекламі SmartWater
Ми молоді рівно настільки, наскільки себе почуваємо

З фізичних навантажень Дженніфер Еністон надає перевагу силовій йозі, заняттям на біговій доріжці і силовим навантаженням з малою вагою. Щодо їжі, то актриса вибирає невеликі порції здорової їжі, а на вечерю у неї обов'язково повинні бути овочі та продукти, що містять білок. Для перекусу в Еністон – яблука з мигдальним маслом.

Актриса зізнається: якщо відчуває, що сили вичерпуються, то відразу ж відправляється в подорож. Ідеальний напрямок для неї – Мексика з її теплим кліматом і близьким розташуванням щодо Лос-Анджелесу. "Також я люблю масажі і різні спа-процедури, вони допомагають мені добре відновитися, якщо зовсім немає часу на те, щоб сісти в літак і відправитись на відпочинок", – розповідає Еністон. Нещодавно актриса також зізналася, що кілька років тому вони разом з її чоловіком Джастіном Теру встановили у себе в домашньому тренажерному залі невелику портативну інфрачервону сауну.

Дженніфер Еністон і Джастін Теру

Ще один секрет молодості Дженніфер Еністон – її легкість, почуття гумору і бажання залишатися самою собою. Вона любить пожартувати над друзями і, часто, між традиційними знімками на червоній доріжці, дуріє з чоловіком або подругами. До того ж останнім часом їй доводиться часто одягати окуляри, яких актриса не соромиться навіть на важливих кіноцеремоніях з червоною доріжкою.

Дженніфер Еністон та Емма Стоун
Дженніфер Еністон і Джулія Робертс

Але найголовніше, що робить актрису щасливою ось уже кілька років поспіль – це взаємна та гармонійна любов. Після чотирьох років стосунків Дженніфер Еністон відповіла "так" акторові Джастіну Теру на його пропозицію руки і серця – в серпні 2015 року пара влаштувала досить скромне для Голлівуду весілля, на якому було всього 70 найближчих гостей, а потім вирушила в медовий місяць на Бора-Бора.

Дженніфер Еністон і Джастін Теру
Дженніфер Еністон і Джастін Теру

Читайте також:

Для двоих: лучшие подарки для всех влюбленных

Реклама

Реальная любовь: 10 фото Дженнифер Энистон и Джастина Теру

Как проходит медовый месяц Дженнифер Энистон

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.