До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Сара Джессіка Паркер на прем’єрі серіалу "Секс і місто"

Весь 2021 рік шанувальники культового серіалу нульових "Секс і місто" очікували на вихід його нової частини і цей момент нарешті настав. 8 грудня в Нью-Йорку відбулася довгоочікувана прем’єра під назвою "And Just Like That". На червоній доріжці зібралися всі зірки, які взяли участь у новому проєкті: давно всім відомі Сара Джессіка Паркер, Крістін Девіс, Синтія Ніксон і Кріс Нот, а також Ніколь Арі Паркер і Саріта Чоудхурі, які приєдналися до акторського складу в "перезавантаженні".

Сара Джессіка Паркер у сукні Oscar de la Renta

Зрозуміло, вся увага на червоній доріжці була прикута до Сари Джессіки Паркер, яка для врочистого заходу вибрала сукню одного з улюблених для неї та Керрі брендів, Oscar de la Renta. Димчасто-сіру сукню-бюстьє з пишною спідницею з рожевого тюлю розробили на індивідуальне замовлення для актриси дизайнери Лора Кім і Фернандо Гарсіа. Образ було прикрашено невагомим кейпом, а саму сукню розшито взавдовжки бісером. Над стилізацією образу Паркер працювала стилістка Моллі Роджерс, яка відповідала за всі костюми для "перезавантаження". На червону доріжку Сара Джессіка Паркер вийшла в туфлях з колекції SJP Collection під назвою "Duchessa" з гарного рожевого атласу. Погодьтеся, образ був би незакінченим без високих підборів — зрештою, це ще одна знакова деталь образу Керрі.

Сара Джессіка Паркер у сукні Oscar de la Renta
Сара Джессіка Паркер у сукні Oscar de la Renta

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.