До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

З ким зустрічається дочка Моніки Беллуччі

Дева Кассель, дочка Моніки Беллуччі й Венсана Касселя, за останній рік активно почала привертати до себе увагу шанувальників, брендів і преси. Після першого публічного виходу на шоу Dolce & Gabbana весна-літо 2020 в Мілані вона підписала дебютний рекламний контракт з італійським брендом. Дева стала амбасадоркою парфумерної лінійки Dolce & Gabbana і знялася в рекламній кампанії для нового аромату Dolce Shine.

Дева Кассель

З маленької дівчинки Дева перетворилася на молоду дівчину, якій менш як за місяць виповниться вже 16 років. Власниця ефектної зовнішності, яку вона успадкувала від своєї матері, ікони краси Моніки Беллуччі, тепер може похвалитися не тільки власним рекламним контрактом, але й наявністю особистого життя. Днями Дева опублікувала в Instagram кілька знімків зі своїм бойфрендом — манекенником Лукою Саландрою.

Реклама

Як з’ясувалося, закохані разом уже близько пів року, але спільним знімком Дева поділилася тільки тепер, а її хлопець опублікував перші кадри приблизно місяць тому на своїй сторінці в Instagram. Зараз Дева й Лука насолоджуються літнім відпочинком у Сен-Тропе, де вони проводять час разом зі своїми друзями й старшою сестрою Луки, Леєю. Бойфренд Деви, так само як і вона, має італійські й французькі корені. Лука співпрацює з двома модельними агентствами, знімається для модних журналів, а до пандемії брав участь у показах у межах Тижня моди в Парижі. Vogue.ua зібрав кілька спільних кадрів Деви Кассель і Луки Саландри.

<b>Лука и дева</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.