До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Злочин і шарм: чому всі люблять Джеремі Мекса

Історія Джеремі Мекса – справжня американська мрія. 2014 року його заарештували за зберігання зброї, грабежі, можливу причетність до злочинного співтовариства США Crips і опір при затриманні. Його фотографія під арештом з поліцейської дільниці випадково потрапила в соціальні мережі і миттєво набрала десятки тисяч лайків. Тоді його і прозвали "найкрасивішим злочинцем Америки". А модельні агенти вже розпочали гонку за тим, з ким він підпише контракт про співпрацю.

Джеремі Мекс в залі суду, 2014 рік

Коли Джеремі вийшов з в'язниці, його зустрічали троє дітей, дружина і модельний агент Джим Джордан з White Cross Management. Його модельна кар'єра стрімко помчала вгору. У лютому 2017 він дебютував на Тижні моди в Нью-Йорку – відкривав покази Philipp Plein, був на обкладинці журналу Man About Town, також недавно взяв участь у показі колекції Tommy Hilfiger весна-літо 2018

Реклама

<b>badb42</b>

Але у "найкрасивішого злочинця США" життя змінилося не тільки в професійній сфері, але і в особистому житті. Мекс розлучився зі своєю дружиною і з липня 2017 року в нього почалися відносини з Хлоєю Грін – дочкою власника Topshop і спадкоємицею близько п'яти мільярдів доларів. Зараз пара чекає первістка, а вчора Джеремі Мекс розмістив в своєму Instagram-акаунті фотографію, на якій він знайомить свою сім'ю з дівчиною.

Джеремі Мекс и Хлоя Грін

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.