До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Відкритий доступ: інтерв'ю з Лорен Санто Домінго

Нью-йоркська it-girl, філантроп і співзасновниця онлайн-платформи Moda Operandi, Лорен Санто Домінго, не любить нудний одяг, але вірить в грамотне планування гардероба.

Лорен Санто Домінго
Про кар'єру в Vogue

Я потрапила до редакції американського Vogue 2005 року – починала асистентом у тій самій чарівній гардеробній, про яку так багато говорять. Цей досвід став для мене бойовим хрещенням, і за всі знання про індустрію я завдячую цій роботі. Vogue виховує характер, а спостерігаючи за Анною Вінтур, я зрозуміла, як правильно будувати і розвивати бренд.

Сукня з нейлону, Marina Moscone; шкіряні туфлі – власність моделі
О Moda Operandi

Як fashion-редактор, я перебувала всередині системи – у мене був доступ до величезної кількості модних речей, в тому числі, до подіумним колекцій. Це винятковий досвід: навіть у клієнток з привілеями можливість одягнути таке вбрання з'являється вкрай рідко, а у більшості жінок її просто немає. Проектом Moda Operandi я хотіла відкрити для них цей доступ. До нас на сайт, зазвичай, приходять тоді, коли не можуть знайти вподобану річ в інших місцях або заздалегідь знають, що вона рідкісна. Наш сервіс – найкращий інструмент, що дає змогу не упустити "здобич".

Реклама
Сумка з позолоченої латуні, Mark Cross
Про благодійність

Я підтримую багато різних проектів, але особливо важливою для мене зараз є програма Save Venice, що займається порятунком спадщини Венеції. Полюбила це місто я ще в дитинстві, тепер я допомагаю людям, які намагаються захистити його скарби.

Намисто, біле золото, діаманти, Eleuteri; браслет, жовте золото, діаманти, Vintage Van Cleef & Arpels; намисто, жовте золото, Simon Teakle; браслет, жовте золото, діаманти, Vintage Van Cleef & Arpels; браслет, жовте золото, діаманти, Simon Teakle
Про гардероб

Я так правильно вибудувала свій гардероб, що тепер абсолютно не думаю про базові речі, – замість цього концентруюся на тому, що викликає у мене захоплення. Люблю вбиратися для виходів, буденний одяг наганяє на мене нудьгу. Головне – визначити свої сильні сторони і знайти те, що підходить саме вам. Останнім часом я почала купувати одяг великих розмірів: мені подобається розслаблений і – краще слово відсутнє – вуличний стиль. Більше ніякого приталеного і вузького одягу.

Про підготовку до нового сезону

Всі питання, пов'язані з оновленням гардероба, вирішую за допомогою сервісу Moda Operandi – планую покупки і роблю замовлення заздалегідь. Тому, як тільки змінюється погода, я починаю розпаковувати рожеві пакети: це суттєво економить час шопінгу, дуже зручно.

Сукня з люрексу і бавовни, сукня з поліестеру, все – Paco Rabanne
Про ключові покупки

Коли підбираю повсякденний одяг, піджаки ідеального крою завжди знаходжу в колекціях Givenchy, а найкращі штани – у Proenza Schouler. Я віддана прихильниця Фібі Файло – недавно відкрила для себе альтернативу #oldceline – це американський лейбл Patrow.

Шовкові мюлі, прикрашені пір'ям, Tabitha Simmons for Brock Collection
Про ідеальне вбрання

Я завжди кажу: "Коли вибираєте вбрання, уникайте нудьги". Але насправді таємниця – у досконалості крою і правильно підібраному образі: зачіска та макіяж вирішують все. Хочете ви того чи ні, вечірні виходи завжди перетворюються в Instagram-події, тому до них треба бути готовою. Найбільш фотогенічні вбрання – у Markarian, 16Arlington і Gabriela Hearst.

Спідниця з поліестеру, топ з поліестеру, все – Rochas; замшеві човники, Jimmy Choo; браслет, золото, платина, рубіни, сапфіри; кафа, золото, все – Simon Teakle

Текст: Веня Брикалін

Фото: Sloan Laurits

Стиль: Caitlin Burke

Зачіски і макіяж: Min Min Ma

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.