До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Okay Kaya: модель Кая Вілкінс у cover-story квітневого номера

Кая Вілкінс, модель і фронтвумен групи Okay Kaya, пише рефлексивні, проникливо чесні пісні, у яких безтурботність змінюється депресивними нотами — і навпаки. Голос покоління 30-річних, вона не любить інтерв’ю: на них ніколи немає часу. І коротко говорить про важливе в перервах між концертами на підтримку нового альбому Watch This Liquid Pour Itself.

Бавовняна сукня, Bottega Veneta
Про мистецтво

Все мистецтво — пекельно глибоке. Люблю цитату Шопенгауера про музику: "Музика виражається лише універсальною мовою, в однорідному матеріалі, у простих тонах і з найбільшою виразністю й правдою...". Не те щоб я сиджу й думаю про мистецтво і його цілі, але мені здається, мета — щось близьке до надії, а надія — це виживання. Моє бажання творити — майже компульсивне: мені весь час хочеться щось робити, і це гарне почуття.

Реклама
Блейзер, блуза й шорти з бавовни й поліестеру, все – Max Mara; шкіряні туфлі, Louis Vuitton
Комбінезон з поліестеру, Stella McCartney; замшеві туфлі, прикрашені пір'ям, Jimmy Choo
Про коди й знаки

Я знаю, чого хочу, і втілюю це в кожному діянні. У кліпі, знятому разом з режисером Семом Каном, ми хотіли придумати мову знаків любові й повеселилися в процесі. Коли я була підлітком, цікавилася мовою жестів і контактною імпровізацією — думаю, це вплинуло на ідею загалом.

"Я дивлюся на все ніби під збільшувальним склом і закохуюсь у прості предмети, їжу й буденність"
На Паулі: жакет, топ, штани, черевики, все – власність моделі. На Каї: комбінезон з поліестеру, Stella McCartney; замшеві туфлі, прикрашені пір'ям, Jimmy Choo. На Опалі: бавовняний жакет, Ann Demeulemeester; сукня з поліестеру, Araks; шкіряні туфлі, Dunhill; бавовняні шкарпетки, Goldtone. На Таї: бавовняний жакет, бавовняна сорочка, бавовняні штани, все – Brooks Brothers; шкіряні туфлі, Ermenegildo Zegna
Про кохання

Останнім часом я дивлюся на все ніби під збільшувальним склом і все більше закохуюся в прості предмети, їжу й буденність. Любов змінюється щомиті. Є стільки способів її відчути — добре перемикатися між ними. Я люблю бути ближче до води, люблю вікна, люблю теплі кімнати.

Сукня з органзи, бра й шорти, все – Dior
На Адамові: піджак, жилет і штани з атласу, все – Ermenegildo Zegna; шкіряні лофери, Sebago. На Каї: жакет, жилет і штани з віскози й ацетату, все – Acne Studios; шкіряні туфлі, Louis Vuitton. На Лукасі: піджак з віскози й ацетату, вовняні штани, все – Acne Studios; шкіряні чоботи, Hermès
Про рух

Багато років тому я хотіла бути хореографом. Я навчалася танців з дитинства — і до 18 років, поки не захопилася моделінгом. Але професійною танцюристкою себе не назву. Я все ще намагаюся залучити танці до свого життя, але вони потребують практики, а практика — часу. Хто знає, куди йде час?

Жакет із жакарду, блуза з крепу, все – Prada
На Каї: пальто з нейлону, DIEGO M. На Таї: жакет і сорочка з бавовни, все – Brooks Brothers. На Паулі: комбінезон, шапка, підвіски, все – власність моделі. На Опалі: жакет, розшитий паєтками, Herno. На Адамові: піджак і жилет з атласу, все – Ermenegildo Zegna. На Камерані: вовняний піджак, Saint Laurent. На Шоні: вовняний піджак, розшитий паєтками, Saint Laurent. На Меттью: вовняний піджак, Hermès. На Девіді: бавовняна сорочка, краватка з вовни й шовку, все – Dunhill. На Лукасі: піджак з віскози й ацетату, Acne Studios. На Лемові: бавовняний жакет, Herno; атласна краватка, Brooks Brothers
Про одяг

У мені росте ненависть до одягу. Що довше я працюю в моді, особливо якщо ми говоримо про неї з префіксом fast, то більше мені здається, що одяг — нудне й непотрібне зло. З іншого боку, він може бути гарним — так, може, варто задуматися про те, щоб розвивати власний стиль і купувати менше речей?

Вовняний жакет, блуза й штани з бавовни, все – Louis Vuitton
"Що більше я працюю у сфері моди, то більше мені здається, що одяг — нудне й непотрібне зло. Особливо якщо йдеться про моду з префіксом fast"
На Лемі: бавовняний жакет, Herno; вовняні штани, атласна краватка, все – Brooks Brothers; шкіряні чоботи, Ann Demeulemeester. На Лукасові: піджак з віскози й ацетату, вовняні штани, все – Acne Studios; шкіряні чоботи, Hermès
Про майбутнє

Я переїжджаю до Берліну, трохи ближче до сім’ї. Хочу купити набір, щоб робити водний кефір. Менше літати. І їздити на велосипеді.

Шовкова сукня, шкіряні чоботи, все – Celine
Фото: James Brodribb

Стиль: Julie Ragolia

Зачіски: Conrad Dornan @Frank Reps

Макіяж: Maud Laceppe @The Wall Group

Манікюр: Noriko @Artlist NY

Продакшн: Bonnie Osborn, Cadence NY

Сет-дизайн: Hans Maharawal @The Wall Group

Кастинг: Morgan Maher @Establishment NY; Larissa Gunn

Модель: Kaya Wilkins @The Society; Taja Cheek, Paula Henderson, Opal Hoyt, Adam Sisler, Camerahn Alforque, Sean Mason, Matthew Jamal, David Yee, Lucas Kubeja, Lem, Danielle De Block, Sugar Vendil

Подяка – Loew’s Jersey Theatre, Matthew Jamal

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.