До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Образ дня: Ріанна в сукні Bottega Veneta

Популярність Bottega Veneta серед знаменитостей складно переоцінити. Відтоді як дизайнер Денієл Лі приєднався до модного Дому у 2018 році, його мінімалістська естетика стала повсюдною в модних колах. Однією з прихильниць бренду є Ріанна, яка 22 вересня влаштувала в Лос-Анджелесі закриту прем’єру грандіозного шоу свого білизняного бренду Savage x Fenty, що буде доступна для перегляду на Amazon Prime цією п’ятниці, 24 вересня. Для світської події зірка вдягла блискучу мінісукню відтінку лимона й блискучий бомбер Bottega Veneta в парі з атласними туфлями.

Ріанна

Прикрашена кристалами сукня й толстовка з капюшоном з такого ж матеріалу повністю відповідали звабливому й вуличного образу, який Рі Рі та її стилістка Джаліл Вівер активно просувають, але водночас образ уособлював стриману естетику Денієла Лі. Звісно, сукня була вкрито стразами, але її чисті лінії, викот на шиї й насичений зеленувато-жовтий колір — незаперечна візитна картка зіркового дизайнера.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.