До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Образ дня: Кейт Міддлтон у сукні Alessandra Rich

Кейт Міддлтон може похвалитися розкішною колекцією суконь. Щоразу, коли герцогиня Кембриджська з’являється серед дня на публіці, вона завжди вбрана в ідеальну денну сукню, чи то образ з квітчастим малюнком Beulah London, чи то сукня в горошок Emilia Wickstead. З огляду на те, що Кейт періодично вдягає двічі одну й ту саму сукню, у неї в гардеробі є образи, які вона ще не встигла продемонструвати. Так, для свого останнього візиту до музею Вікторії й Альберта в Лондоні, який знову відкрився для відвідувачів, герцогиня Кембриджська вдягнула нову весняну сукню у вінтажному стилі бренду Alessandra Rich.

Кейт Міддлтон

Кейт Міддлтон вибрала червону сукню з довгими рукавами в ламаний картатий візерунок, яку було прикрашено відкладним коміром і великими ґудзиками спереду. Збільшена лінія плеча й занижена талія сукні стали для герцогині новим експериментом у своєму стилі. Раніше Міддлтон найчастіше вдягала сукні A-силуету. Свій образ Кейт доповнила темно-синіми туфлями Jennifer Chamandi, замшевим клатчем Mulberry, прикрасами Spells of Love і Asprey London.

Кейт Міддлтон

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.