До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Образ дня: Емілі Ратаковскі у Versace

Ще у вересні 2020 року на Тижні моди в Мілані Донателла Версаче показала свою колекцію Versace весна-літо 2021, натхнену підводним світом. Тепер же, муза бренду Емілі Ратаковскі вдягла звабливе бра, інкрустоване коштовним камінням. Модель, яка 7 червня була іменинницею, відсвяткувала день народження на березі океану й поділилася романтичним кадром, зробленим на тлі заходу.

Емілі Ратаковскі доповнила розкішний бюстгальтер шовковою спідницею кольору сицилійського апельсина, що ідеально пасувала до вечірнього неба. У той час як моделі Мона Тугард, Адут Акеч, Анна Еверс, Ірина Шейк і Джоан Смоллс демонстрували на подіумі в Мілані мюлі, прикрашені морськими зірками, або сандалі з кристалами, твердо налаштована на відпочинок Емілі пішла босоніж.

Реклама

Також до своєї валізи для ідеального відпочинку Емілі Ратаковскі поклала купальник з власної лінії Inamorata. Днями модель позувала в помаранчево-синьому бікіні з принтом і фірмовими зав’язками навколо талії. Емілі підібрала парний образ і своєму малюкові Сильвестру. Його шорти були в колір її купальника.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.