До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Новий образ Гайді Клум на Гелловін-2020

У Голлівуді за супермоделлю Гайді Клум давно закріпилося звання королеви Гелловіна. За минулі роки Гайді перевтілювалася на всіляких героїв — від образу Фіони зі "Шрека" до зомбі-інопланетянки. Напередодні свята Клум годинами проводить час із найталановитішими костюмерами, стилістами, візажистами та артхудожниками. Супермодель обожнює влаштовувати щорічну вечірку з нагоди Гелловіна, на яку приходять інші зірки в незвичних костюмах. Однак цього року через пандемію коронавірусу Гайді вирішила відсвяткувати у товаристві рідних, з якими вона записала короткометражний фільм жахів.

Образ Гайді Клум на Гелловін-2020

За сюжетом фільму модель перебуває вдома із чоловіком Томом Каулітцем і їхніми чотирма дітьми — Льоні, Генрі, Йоганом і Лу, які раптово стають одержимі злими духами й перетворюються на зомбі-мумії. Клум має сховатися й замаскуватися в домі, щоб сім’я не з’їла її живцем. "Нам було так весело зніматися разом, — каже Клум. — Мої діти так багато дізналися за ці два дні знімання про те, як виконувати деякі трюки, як пересуватися й діяти як мумії, як запам’ятовувати свої ролі та репліки. Попри те, що вони впродовж багатьох років приїздили до мене на безліч фільмувань, особисто брали участь уперше".

Реклама

У відеоролику Клум демонструє два "замасковані" образи-хамелеони. Перше вбрання імітує стіну, а друге — є продовженням простирадл на ліжку. "Я великий шанувальник трансформації, і це може відбуватися по-різному", — каже Клум і додає, що цього разу вона хотіла відмовитися від надмірних творінь, якими уславилася, на користь чогось кінематографічнішого. "Цього року для короткометражного фільму я не хотіла нічого протезувати, — каже вона. —Я прагнула повернутися до основ і розфарбувати своє тіло. Я працювала із чудовим художником Девідом Гілмором і його командою. На кожен образ пішло близько семи годин". Подивіться повне відео з Гелловіна вище, а нижче ми зібрали для вас кілька знімків, що ілюструють образ моделі та її родини.

<b>Новый образ Хайди Клум на Хэллоуин-2020</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.