До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Нове покоління: 7 стильних юних принцес

Королівські сім’ї в усьому світі, від панівних монархів до молодих принцес, уже давно використовують одяг як інструмент, що говорить за них на світовій арені. Одні відомі своїми провідними позиціями у сфері моди, інші зіграли в модну дипломатію, тонко натякнувши на причини, через які вони підтримують певні бренди, а треті перейняли особливий різновид "приземленого" гламуру. Пригадайте, королева Єлизавета II купувала тканину для своєї весільної сукні на продовольчі талони, а Меган Маркл підтримує екобренди. Нове покоління молодих принцес одягається також усвідомлено. Vogue.ua розповідає про модних представниць королівських сімей, яких треба знати.

Єлизавета, принцеса-наступниця Бельгії
Принцеса Леонор

Коли Леонор, принцеса Астурійська, зійде на престол слідом за своїм батьком, королем Феліпе VI, вона стане першою іспанською королевою за останні 200 років. І хоча вона може успадкувати корону свого батька, принцеса Леонор уже успадкувала легкість і стиль своєї матері, королеви Летиції. Поряд зі своєю молодшою ​​сестрою Софією, Леонор віддає перевагу простим, жіночним силуетам з тканин, що відповідають її королівському статусу. Молода принцеса зі світлим волоссям, якій нині 15 років, для свого першого сольного виходу в Мадриді 24 березня 2021 року вибрала елегантний образ. Юна принцеса вбралася в невагому сукню з польовим візерунком і туфлі на низьких підборах.

Реклама
Принцеса Леонор
Принцеса Александра Ганноверська

Родовід 21-річної принцеси Александри пов’язує її з королівською родиною через батька, принца Ернста Августа Ганноверського (і нині занепалу ганноверську династію), і її матір, принцесу Монако Кароліну (і королівську сім’ю Монако). Поки вона не навернулася в католицизм у 2018 році, Олександра також претендувала на британський престол. Юна принцеса швидко йде стопами своєї матері й бабусі, Грейс Келлі, стаючи частою гостею найяскравіших модних івентів.

Принцеса Александра Ганноверська
Єлизавета, герцогиня Брабантська

19-річна принцеса-наступниця Бельгії одного разу змінить на посту свого батька, короля Філіппа. Принцеса закінчила Атлантичний коледж в Уельсі у 2020 році, а за чотири тижні вступила до Бельгійської військової академії. Нині вона виросла до ролі, яка чекає її на кожному державному заході в майбутньому. Стиль принцеси Єлизавети подібний до образів герцогині Кембриджської: вона регулярно вдягає жіночні вбрання від бельгійських дизайнерів, а також сукні під пояс для офіційних заходів.

Єлизавета, герцогиня Брабантська
Принцеса Інгрід Александра

17-річна принцеса, яка має стати першою жінкою-монархом Норвегії з XV століття, регулярно додає елементи сучасного стилю в королівський дрес-код, поєднуючи свої сукні — переважно від бренду Self-Portrait — і пальта з простими білими кедами. Майбутня королева — затята захисниця довкілля й фотографка-початківиця. Дівчина нещодавно похизувалася своїм талантом і випустила офіційні портрети членів власної родини.

Принцеса Інгрід Александра
Принцеса Шарлотта

Принцесі Шарлотті всього шість років, але її переваги в стилі вже читаються в модній індустрії. Так, на показі колекції Gucci осінь-зима 2020/2021 було продемонстровано кілька вовняних пальт, які дуже нагадували вихід юної принцеси. Зокрема, на Різдво Шарлотта була вдягнена в елегантне двобортне пальто темно-зеленого кольору, туфлі в стилі Мері-Джейн і щільні колготки. Імовірно принцеса Шарлотта має продовжити невимушений підхід до гламуру, що притаманний її родичкам, — Кейт Міддлтон, покійній принцесі Діані й королеві Єлизаветі II.

Принцеса Шарлотта
Леді Луїза Віндзор

За останні 18 місяців молодша онучка королеви, леді Луїза, почала дотримуватися дорослішого підходу до королівського гардероба. Від високих підборів і гарних суконь з квітчастим малюнком, що ідеально гармонують з продуманим гардеробом її матері, графині Вессекської, до строгих пальт і постійно оновлюваної колекції капелюхів, що відповідають її Віндзорському походженню, 17-річна дівчина перетворюється в ще одну британську принцесу, за стилем якої варто стежити.

Леді Луїза Віндзор
Полін Дюкрюе

Хоча вона не носила королівського титулу з народження, 26-річна Дюкрюе є онукою покійної Грейс Келлі й принца Монако Реньє III і нині займає 16-те місце в черзі на трон Монако. Репутація Дюкрюе у сфері моди говорить сама за себе: дівчина закінчила університет Parsons і тепер стажується у Vogue і Louis Vuitton. У 2019 вона запустила власний бренд Alter.

Полін Дюкрюе

За матеріалами vogue.co.uk

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.