До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Нове фото Крістен Стюарт у ролі принцеси Діани

Уже цієї осені в прокат вийде довгоочікуваний фільм Пабло Ларраіна "Спенсер". В основі сюжету байопіку лежить історія трьох напружених днів 1992 року із життя принцеси Діани, саме тоді вона вирішила подати на розлучення з принцом Чарльзом. Знімання довгоочікуваного фільму, де головну роль грає Крістен Стюарт, вже добігає кінця, а тим часом у мережі з’явився новий знімок актриси в образі леді Ді. На фото актриса позує в жакеті із синьо-червоним картатим візерунком. У подібному жакеті принцеса Діана була на одному з офіційних заходів. Стюарт дивиться прямо в камеру, схиливши голову на руку з прикрасою — реплікою знаменитої каблучки для заручин принцеси Діани. Нині каблучка належить Кейт Міддлтон — вишукану прикрасу із сапфіром і діамантом принц Вільям подарував Кейт на їхні заручини.

Крістен Стюарт у ролі принцеси Діани

Нагадаємо, що в січні 2021 року з’явилося перше фото Крістен Стюарт у ролі принцеси Діани. На знімку актриса зображена в червоному пальті, чорній хустці й капелюсі з тонкою вуаллю. Шанувальники відразу ж помітили разючу схожість між Стюарт і леді Ді.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.