До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

У руках профі: який вигляд має нова стрижка Дженніфер Лопес

Укоротіть волосся на кілька сантиметрів, додайте відблисків і ви отримаєте новий образ Дженніфер Лопес, створений її перукарем Крісом Епплтоном. Миттєво опублікована в Instagram фотографія нової стрижки набрала 2 мільйони вподобань всього за 24 години. Чим же вона така особлива?

Хоч на сцені зірка воліє з'являтися з довгим волоссям, для повсякденного життя Лопес обирає подовжений боб. Перукарю-стилісту Крісу Епплтону, який регулярно працює з Кім Кардаш'ян і Кеті Перрі, співачка дала повну свободу – і він вкоротив її волосся до плечей, залишивши довжину спереду. Результат? Асиметричний боб зі світлими ділянками, що додають образу структурності і об'єму. Підсилили отриманий результат світлі відблиски спереду, які вигідно підкреслюють овал обличчя співачки. Одержаний образ сповнений життя і характеру, а Дженніфер Лопес має просто розкішний вигляд. Висновок: успіх стрижки більш ніж виправданий.

Photo: @jlo

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.