До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Next Door Girls: Кім Даммер про нову щирість, секрети краси й американський стиль

У американської моделі Кім Даммер типаж класичної next door girl. Такі дівчата нерідко стають обличчями відомих модних і б'юті-брендів, адже цей образ дуже подобається глядачам. Наприклад, Даммер вже встигла попрацювати з джинсовим брендом Guess і у своєму Instagram не боїться демонструвати кумедні фото без макіяжу. Ця щирість уже зачарувала понад 200 000 підписників. Ми поговорили з Кім про впевненість у собі, життєвий баланс та секрети краси.

Кім Даммел
Кім Даммел

Реклама

Головний б'юті-секрет

Я знаю, що так говорять усі, але основа одна-єдина – пити достатньо води та добре спати. Це і є той самий ключ до того, щоб виглядати свіжо.

Про роботу в моделінгу

Якби мені треба було дати дівчатам тільки одну пораду щодо моделінгу, я б сказала, що головне – полюбити себе. Це важкий бізнес, і ви маєте ставитися до себе з повагою, вміти розставляти особисті кордони, а це все починається з любові до себе. Я почала працювати моделлю у 15 років і знаю, як це важко спочатку. Але в мене була мрія – я хотіла працювати в США та стати дівчиною з рекламної кампанії GUESS. В мене все це вийшло.

Як розслабитися перед камерою

Я завжди прошу команду на зніманнях вмикати гарну музику – вона допомагає мені налаштуватися на роботу, розслабитися і бути впевненою в собі, тому що впевненість приходить саме зсередини. Також важливо бути дисциплінованими і серйозно ставитися до роботи. Індустрія моди знає багато прикладів, коли саме дисципліна допомагала багатьом дівчатам досягати успіху в цій кар'єрі.

Про жінок, що надихають

Мене надихає моя мати. Вона одна з найсильніших жінок і навчила мене поводитися з людьми так, як би я хотіла, щоб вони ставилися до мене. Це розуміння також допомагає в роботі – на моєму творчому шляху я зустрічала лише чудових людей, які завжди підтримували та допомагали. Ще один великий приклад для мене – це Дженніфер Лопес. Вона все життя працювала і стала жінкою, яку обожнює світ. Дуже хотілося з нею познайомитися.

Про власний стиль

Якщо описати мій стиль у п'яти словах, то це будуть – спортивний, сучасний, невимушений, зручний та жіночний.

Про життєвий баланс

Баланс є запорукою здорового та щасливого життя. Так, у себе в Instagram я люблю ділитися і професійними фото, і випадковими кадрами, коли підписники бачать мене як незграбну сусідську дівчину без макіяжу. І вони мене люблять за це. Також я завжди знаходжу час на себе – мені потрібен принаймні один тиждень відпустки, коли я не відволікаюсь ні на що. Тільки кохані люди поруч.

Про глобальну мрію

Однією з моїх мрій є відкриття власного бренду, хочеться стати прикладом для багатьох жінок, які мають бажання розвиватися у fashion-бізнесі.

Photographer: Stefan Imielski @imielski

Model: Kim Dammer @Kimdammer

Hair&Make-up: Jenny Aicher @jeennyjey

Styling: Katrina Schurenko @katrina.schurenko

Retouch: Twelvu Studio @twelvustudio

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.