До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Наталія Гоцій — обличчя новорічної колекції прикрас SOVA

Напередодні новорічних свят ювелірний дім SOVA представляє богемну колекцію прикрас MUSE. Бренд упевнений, що завдяки цим прикрасам кожна жінка зможе відчути себе особливою й легко обіграти навіть найлаконічніший образ. Обличчям нової колекції стала топмодель Наталія Гоцій. До лінійки ввійшли 15 прикрас, серед яких довгі кольє-ланцюги, сережки й моносережки, кольє-чокери, браслети й каблучки з рухомими елементами.

Наталія Гоцій у рекламній кампанії SOVA

Джерелом натхнення для нової рекламної кампанії SOVA став стиль і атмосфера 1970-х. Саме тоді відбулася революція у світі моди: люди перестали орієнтуватися на встановлені стандарти, що перетворило одяг на інструмент самовираження, яким він залишається й досі. У новому кампейні Наталія позує в образах, які перебувають на межі богемного шику й ретро-класики, а основним акцентом образів стали прикраси з нової колекції MUSE.

Реклама
Наталія Гоцій у рекламній кампанії SOVA
Наталія Гоцій у рекламній кампанії SOVA

Колекція виготовлена в трьох відтінках золота — жовтому, білому й рожевому, і доповнена вставками із золотого мережива й білих перлів. Всі прикраси легко комбінуються між собою, а також поєднуються з іншими колекціями SOVA. Цього року неважливо, яке вбрання буде вибрано для святкування, чи то вечірня сукня, чи то зручна шовкова піжама, прикраси з колекції MUSE в будь-якому разі додадуть святкову нотку в новорічний образ і розставлять потрібні акценти. Більше знімків прикрас можна переглянути в нашій галереї.

<b>гоций sova</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.