До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Наомі Кемпбелл на гала-вечері в Лондоні

24 червня відбулася гала-вечеря в готелі Ritz, де стало відомо, що британській супермоделі Наомі Кемпбелл вручать престижну нагороду за внесок в індустрію моди. Наомі отримає звання "Ікона моди" на урочистій церемонії The Fashion Awards 2019, яка відбудеться в Альберт-голі 2 грудня. Новину повідомила Керолайн Раш — виконавчий директор Британської ради моди.

Наомі Кемпбелл

Кемпбелл з'явилася в білій футболці з назвою благодійної організації Fashion For Relief, яку модель заснувала після урагану Катріна 2005 року, і пишній спідниці довжини міді з квітковим візерунком. Британка доповнила свій образ синіми атласними босоніжками, шовковим бордовим чокером, годинником і різними дорогоцінними браслетами.

Реклама
Наомі Кемпбелл

"Це особлива честь для мене, адже це моя країна, моя батьківщина. Ця нагорода від людей з моєї сфери діяльності, які проголосували за мою кандидатуру, тому це багато означає для мене. Я така приголомшена і задоволена, що отримаю нагороду на урочистій церемонії. Після більше тридцяти з гаком років роботи в індустрії моди і вивчення її з усіх боків, подорожей світом і нарешті розуміння того, що моя життєва мета — це активізм, для мене важливо повернутися до Лондона, щоб отримати таке визнання за роботу всього мого життя", — розповідає Наомі Кемпбелл.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.