До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Нові українські моделі, про яких варто знати

Від показів Prada і Givenchy до Moncler і Emporio Armani, від знімань для українських брендів до зарубіжних марок – молоді та амбітні українські моделі впевнено підкорюють модну індустрію. Сьогодні vogue.ua зібрав 5 юних моделей з України, про яких точно варто знати.

Крісті Пономар

Минулий модний сезон став для Крісті Пономар справжнім "олімпійським золотом". Givenchy, Lanvin, Valentino, Raf Simons, Acne Studios, Saint Laurent, Prada – лише деякі гучні імена зі послужного списку моделі. Цього сезону дівчина впевнено продовжує ходу модними подіумами, з гордістю представляючи Україну в індустрії.

Реклама
Андрій Скринник

За свою модельну карʼєру Андрій Скринник уже встиг зробити шоу для Prada, Wooyoungmi, Yohji Yamamoto та K-WAY, а також знявся в рекламних кампаніях Moncler і Dunhill. Окрім цього, модель також зʼявився на сторінках Vogue Man UA.

Аліна Чалишир

У портфоліо Аліни Чалишир – співробітництво з Bimba Y Lola та KSENIASCHNAIDER, Anton Belinskiy та Sabina Bambino, а за Instagram-акаунтом моделі стежать майже 15 тисяч підписників.

Ахмед Нікітченко

Цього сезону на Тижні моди в Мілані модель дебютував на шоу Emporio Armani – він виходив на подіум двічі. Окрім цього, Ахмед Нікітченко також знімався у рекламних кампаніях bettter, TTSWTRS, Nomis Jewelry, Natasha Zinko, The Twan, Perfect Moment та APPLIED ART FORMS.

Ліза Боєва

Юна модель Ліза Боєва вже встигла зʼявитися в кампейнах багатьох українських брендів, серед яких CIX, PASKAL, Katimo, Lake Studio і Chakshyn. Дівчина також стала героїнею однієї з обкладинок Vogue UA, обʼєднаних арт-проєктом Futurespective та присвячених 30-річчю Незалежності України.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.